nlc.hu
Horoszkóp

A hét napjainak spirituális üzenete van, így használd őket!

A hét napjainak spirituális üzenete van, így használd őket!

Mindegyik naphoz egy-egy istenség és égitest tartozik, máris mutatjuk, melyek ezek, és mit üzennek nekünk.

Vasárnap

Külföldön, több helyen a Nap napja (Sunday) számít a hét első napjának. Ez egy aktív, kiáradó energia, a ragyogásé és a teremtésé, érdemes ilyenkor olyan dolgokat csinálni, amiket szívből szeretünk és szenvedélyből űzünk.

Hétfő

A hétfő külföldi megfelelői (Monday, Lunes, Lunedi stb.) szintén árulkodóak, ez a Hold napja, egy biztos, hogy köze sincs a nyugati társadalmak nehezen induló rohanós és stresszes hétfőihez. Az intuíció, a képzelet és a tudatalatti tartozik ide, érdemes ezeknek teret adni ezen a napon, akár csak egy rövid meditáció formájában is.

Kedd

Mardi, Martes, Martedi stb., azaz Mars isten, vagy a Mars bolygó. Kiáradó, kirobbanó fizikai energia, erő. Ilyenkorra a legcélszerűbb bármi olyat időzíteni, amikhez ezek szükségesek.

Szerda

A latinban Merkúr isten napja, vagy a Merkúr bolygóé, ezekhez tartozik minden intellektuális tevékenység és a kommunikáció is. Ha meg kell beszélni valami fontosat, ezen a napon érdemes, de tanuláshoz is kiváló.

Csütörtök

A csütörtök (Jueves, jeudi stb.) a Jupiter napja. Hogy mi tartozik hozzá? Például a pénz és a szerencse. Így a pénzügyek intézéséhez ideális, de például sorsjegyet is érdemes lehet ilyenkor vásárolni.

Péntek

Vénusz napja. A pénteket amúgy is szeretjük a közelgő hétvége miatt, de ezt még megkoronázza, hogy a szépség, az esztétikum és a harmónia tartoznak a Vénuszhoz. Ilyenkor érdemes például fodrászhoz, masszázsra menni, vagy szépítgetni a lakást.

Szombat

A Szaturnusz napja, ami a stabilizálódásé és a pihenésé, hogy vasárnapra ismét formába lendülhessünk és újra kezdődhessen a körforgás.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top