nlc.hu
Horoszkóp

Péntek 13 és a csillagjegyek

3 csillagjegy, akiknek kihozza a sötét oldalát a péntek 13

Nézzük, mely csillagjegyeknek kell holnap óvatosnak lennie!

Oroszlán

Péntek 13-án az eddigieknél is jobban érezheted annak a felelősségnek a súlyát, ami a kapcsolataidra vonatkozik. Ha az elvárásaid nem teljesülnek, akkor itt az ideje, hogy kilépj ebből az ördögi körből. Ha lehiggadtál, és mintegy kívülállóként sikerült átértékelned a helyzetet, már dönthetsz, de addig ne tedd, mert nagyon balul sülhet el.

Péntek 13 és annak hatása

Fotó: Getty Images/Nadya So

Vízöntő

Nagy terhet, terheket cipelsz már túl régóta, és pont ma érzed azt, hogy elfogytál, és mindjárt felrobbansz. Ne fortyogj, gondolj arra, hogy sokkal rosszabb dolgokon is átestél már. Rázd meg magad, sokkal több nehézségnek kellene jönnie ahhoz, hogy le tudjon győzni!

Skorpió

Az idei péntek 13-án úgy érezheted, hogy egyre közelebb kerülsz életed sorsdöntő időszakához. Jelenleg nincs mit tenni, csak hagyni, mindent a sorsra. Persze, ez nagyon nem egyszerű feladat, de ez a legjobb, amit tehetsz. Bízz abban, hogy az univerzum támogat téged. Megfogod kapni a jelet, a kérdéseidre a választ, de légy türelemmel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top