nlc.hu
Horoszkóp

Javaslatok az egyes csillagjegyeknek

Csillagjegyek, akikre megújulás várhat a héten – Heti csillagjegy horoszkóp 2023. január 16-22.

A hétvégi újhold segíti bármilyen újító gondolatunk, elképzelésünk megvalósítását, akár egész héten dolgozhatunk ezek előkészítésén.

Vajon mi mindent sugall a heti csillagjegy horoszkóp? Születési jegyed hordoz bizonyos erőket és képességeket, melyeket érdemes kiaknáznunk és hasznosítanunk életünk során. Emellett persze várnak ránk próbák és kihívások is, hasznos lehet, ha ezeket figyelembe vesszük és amennyire lehetséges, felkészülünk rájuk, hogy elkerüljük a buktatókat.

KOS – heti csillagjegy horoszkóp

Bátran vállald fel magad, képviseld a leghitelesebb énedet. Benned még ahhoz is van erő, hogy olyan vélemény mellett is kiállj, amely a környezetedben egyébként népszerűtlen. Mivel nem áll tőled távol a friss, állandóan megújuló és újító gondolkodásmód, a héten kibontakoztathatod ezt a különleges képességedet. Készülj fel arra, hogy hamarosan zöld utat kaphat kezdeményezésed.

BIKA – heti csillagjegy horoszkóp

Bár lehet, hogy nem vagy híve az állandó újításoknak, ám ha most mégis mocorog benned ilyen irányú vágy, hétvégén fejest ugorhatsz egy új kezdeményezésbe. A jövőbe mutató perspektívád kiszélesedhet, ragadd meg a lehetőséget, ha jön. Lehet, hogy ki kell állnod amellett, amit helyesnek tartasz, de neked ez nem okozhat gondot.

IKREK – heti csillagjegy horoszkóp

Bajos helyzetbe kerülhetsz, ha halogatsz valamilyen munkát, mert az összesűrűsödve hullhat vissza a fejedre. Lehetséges, hogy ezen a héten még el kell menned, ameddig csak tudsz, megtapasztalva így saját korlátaidat, még ha esetleg fájók is ezek. A hétvége fellélegzést hozhat, keresd magadban a friss gondolatokat, megújulásod alapjait.

RÁK – heti csillagjegy horoszkóp

A héten kapcsolataid kerülhetnek előtérbe, amelyek valószínleg egyébként is kiemelten fontosak számodra. Legyen türelmed megtalálni a közös hangot szeretteiddel és amennyire sikerül, ismerőseiddel is. Lehet, hogy gyökeresen más a véleményük valamiről, de sem a győzködés, sem a vérre menő vita nem viszi előre a kommunikációt és a megegyezést.

Mosolygó lány

Forrás: Unsplash

OROSZLÁN – heti csillagjegy horoszkóp

Párkapcsolatod ill. szoros érzelmi kapcsolataid kerülhetnek előtérbe a héten. Lehetséges, hogy érdemes lenne valamit megújítani ezekben. Az is lehet, hogy közös álláspontra kéne jutnotok valamiben, ami nem feltétlen lesz egyszerű, sőt, rögös út vezet odáig. Addig is őrizd meg nyugalmadat, a hétvégén beköszöntő Vízöntő időszak új lendületet hozhat számodra.

SZŰZ – heti csillagjegy horoszkóp

Tevékenységeidben, kapcsolataidban keresd azt a tisztaságot, amely számodra oly fontos. De légy türelmes, adj időt magadnak, mert elképzeléseidet nem lehet egyik napról a másikra megvalósítani. Haladj a héten lépésről lépésre, nem veszítve szem elől céljaidat. Akkor se ess kétségbe, ha nem alakul minden a terveid szerint, ettől még jól kiszámított lépéseid előbb-utóbb révbe vezetnek.

MÉRLEG – heti csillagjegy horoszkóp

Légy még türelmes a héten, a hétvégi újhold meghozhatja a megújulás lehetőségét és vállalkozó kedved szabad utat és lehetőséget kaphat. Addig is készülhetsz rá, tervezgethetsz a héten, hogy ne érjen váratlanul az előtted feltáruló világ. Kerekedj felül a bizonytalanságon és a zűrzavaron, mert minél jobban leülepednek benned a dolgok, annál tisztábban látod meg a következő lépéseket.

SKORPIÓ – heti csillagjegy horoszkóp

Érdemes a héten átgondolnod, hogy mi az, amiből eleged van vagy akár csak túl monotonnak és unalmasnak találod. Most aktívan és tudatosan megváltoztathatod ezt, frissességet hozva akár a munkádba, akár családi életedbe. Beszélj nyíltan és állj ki az igazság mellett. Nosztalgikus érzések is feltörhetnek benned ezen a héten, a régiből a szépet és harmóniát mentsd el új kezdeményezéseid mellé.

NYILAS – heti csillagjegy horoszkóp

A héten tekintsd át erőforrásaidat és vizsgáld meg, hogy hosszú távú terveidet hogyan lehet ezekre alapozni és milyen lépések állnak közvetlenül előtted. Légy türelmes, fokozatosan haladj előre, ne óriási ugrásokkal. Ha szükségesnek látod, lehet, hogy érdemes egy új, takarékosabb és ésszerűbb költségvetést kidolgoznod, és jövő héttől átállni arra.

BAK – heti csillagjegy horoszkóp

Ha az elmúlt időszakban küzdöttél valamiért, most érdemes lenne lekerekítened, pontot tenni a végére, hogy ezzel felvértezve léphess át az új időszakba. Ez egyfajta tisztánlátást is hozhat számodra. Ha úgy érzed, hogy világosabban látsz sok mindent, támaszkodj tapasztalataidra és ne aggódj a jövő miatt. Különösen saját magadra ne gyakorolj túl nagy belső nyomást, légy megengedőbb.

VÍZÖNTŐ – heti csillagjegy horoszkóp

Egész héten készülhetsz a küszöbön álló jegyváltásra, hamarosan eljön a Vízöntő ideje, amikor energiáid kiteljesedhetnek. Gondold végig, miben szeretnél megújulni, mi az, ami bár nehéz, de végre meg kéne lépned. Adj teret belülről fakadó kezdeményezéseidnek, táncolj a saját ritmusodban, amihez esetleg mások is kapcsolódni tudnak majd.

HALAK – heti csillagjegy horoszkóp

A héten még fegyelmezetten haladj dolgaiddal, zárj le minden határidős feladatot. A hétvége a megújulás szelét hozhatja számodra is, új lehetőségeket, egyben új kihívásokat. Ahhoz, hogy elég figyelmet szentelhess majd ezeknek és elég erőt szánhass rájuk, nem kéne lezáratlan, függőben lévő dolgokat cipelned tovább. Közben válassz olyan tevékenységeket is, amelyek feltöltenek, újjávarázsolnak.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top