nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Mire számíthatunk a növő Hold ölelésében? – Heti holdhoroszkóp 2023. január 25-31.

Most érdemes belevágni régóta dédelgetett terveinkbe.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – január 25.

A Hold: nő
Jegy: Halak, 19:48-tól Kos
Kedvező: locsolás

Vezessen ma képzelőerőd, tervezd meg, hogy megálmodott elképzeléseidet hogyan tudnád konkrét formába önteni. Most lehetőleg ne hozz hirtelen döntést, inkább adj még időt magadnak, gondold át többször a dolgot! Lehetőleg még ma estig végezz el minden vizes tevékenységet: a mosást, mosogatást, felmosást és óvatosan locsold meg növényeidet. Mindez rád is igaz, vagyis ne feledkezz meg a kellő folyadékbevitelről, az időjárást tekintetbe véve ez lehetőleg ne jeges ásványvíz legyen, sokkal inkább néhány csésze melengető gyógytea.

CSÜTÖRTÖK – január 26.

A Hold: nő
Jegy: Kos
Kedvező: bármilyen aktivitás

Ma a Kosban lévő növekvő Hold plusz energiával tölthet fel, most érdemes valami újat elindítani, akár egy kis projektbe belevágni, legyen szó munkáról vagy akár egy otthonrendezési, átalakítási, felújítási akcióról. Tetterőd ma csúcsokat döntögethed, akár nemszeretem feladatokat is vegyél elő, ma sikerülhet megostromolnod a falakat. A környezetedből azonban jöhet negatív hatás, visszahúzó erő, melyre valahogy reagálnod kell.

Lány a holdsarlón

Varázslatos Hold (forrás: Unsplash)

PÉNTEK – január 27.

A Hold: nő
Jegy: Kos
Kedvező: új projekt beindítása

Folytasd a tegnap megkezdett munkálatokat, a lendület még ma is kitart és hullámain száguldhatsz előre. Új tervek és gondolatok merülhetnek fel, melyek a szebb jövő ígéretével kecsegtetnek. Persze azért csak megfontoltan! Bár eltökéltséged nem ismerhet határokat, azért józanul tűzz ki magad elé célokat, figyelembe véve a szigorú realitást. Ha előrelátóan döntünk, váratlan nehézségek még mindig adódhatnak, de azért elkerülhetjük a hideg zuhanyt a nyakunkba…

SZOMBAT – január 28.

A Hold: nő
Jegy: Kos, 00:42-től Bika
Kedvező: tápláló arcpakolás, szépítkezés

Ma próbálj ki egy új receptet, amivel esetleg régóta szemezel, családod biztos odáig lesz tőle. A jó kis közös ebéd remek alkalom, hogy nyugodtan, békésen együtt legyetek, vegyétek elő a családi sztorikat, de a fogások számát korlátozd, a napokban hajlamosabbak lehetünk, hogy plusz kilók szaladjanak fel ránk. Bármilyen téma merül is ma fel, igyekezz a másikra hangolódni és elfogadni őt, megértően reagálni felvetéseire.

VASÁRNAP – január 29.

A Hold: nő
Jegy: Bika
Kedvező: szépítés, szépítkezés
Nem ajánlott: túlevés, hízlaló ételek

Nézz körül otthon, hátha találsz olyan zugot a lakásban, amire ráférne a csinosítás. Ha nem is esel neki egy fél építkezésnek, vakolásnak, egy alapos rendrakás, egy szép terítő, apró kiegészítő is csodákra képes. Az egész harmóniáját vedd figyelembe úgy, hogy a praktikumot sem hagyod ki a számításból. Magadról se feledkezz meg, ma bármilyen szépítő eljárás szóba jöhet.

HÉTFŐ – január 30.

A Hold: nő
Jegy: Bika, 09:35-től Ikrek
Kedvező: szellőztetés

A növő Hold lehetőséget ad, hogy energiát gyűjts és akár el is tárold nehezebb időkre. Ugyanakkor a konfliktus, az összeszólalkozás veszélye elég nagy lehet, különösen, ha a jövőre vonatkozó tervekről van szó. Próbálj türelmet gyakorolni, legalább egyikőtök maradjon higgadt és elfogulatlan. Semmiképp ne engedd elmérgesedni a beszélgetést, próbáljatok közös nevezőre jutni!

KEDD – január 31.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek
Kedvező: séta a levegőn

Eddig ismeretlen energiaforrásokat fedezhetsz fel, akár nem várt helyeken. Ez az energia a későbbi sikerekben is szerepet játszhat. Ma belefoghatsz bármilyen újdonságba, megteheted az első lépést, és építő jellegű megbeszélésekre is remek nap lesz. Napközben, de akár estére szóba jöhet egy baráti találkozó, de legalább telefonon keresd meg egy szerettedet, barátodat, remek beszélgetések alakulhatnak ma. Ma érdemes valamit tennünk párkapcsolatunk erősítéséért, törődj pároddal. Töltsetek kettesben némi időt, hétköznap is tere van egy kis romantikának.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top