nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

Ezt hozza a növő Hold fénye a teliholdig – Heti holdhoroszkóp 2023. március 1-7.

Jövő keddig még növekszik a Hold, mikor is ránk köszönt a telihold. Mire vetül addig a fénye az mindennapjainkban?

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – március 1.

A Hold: nő
Jegy: Ikrek, 3:40-től Rák
Kedvező: locsolás
Nem ajánlott: fodrászat

Itt van március hava, kezdődik a hivatalos tavasz, tárd ki szíved a megújulás éltető erejének. Ha változtatnál valamit életmódodon vagy mindennapjaid menetrendjén, ez sokkal jobb alkalom, mint január 1. volt, ez már nem a téli sötét napok világa, hanem a felfrissítő tavaszi szeleké. Az is elég, ha most a tervezéssel kezded, arra koncentrálsz és március folyamán fokozatosan vezeted be életedbe az új szokást.

CSÜTÖRTÖK – március 2.

A Hold: nő
Jegy: Rák
Kedvező: locsolás, sok folyadék fogyasztása
Nem ajánlott: fodrászat

Ma fordíts különleges figyelmet növényeidre, akár a lakásban, akár balkonládában, akár a kertben éldegélnek. Láss el mindenkit vízzel, ha lehet, esővízzel. Most nem isznak olyan sokat, mint nyáron, de azért szükségük van az éltető nedvességre (persze vegyük figyelembe a kertben az aktuális csapadék mennyiségét). Ha ez megvan, Te következel, főzd meg kedvenc teádat egy nagy kancsóval.

PÉNTEK – március 3.

A Hold: nő
Jegy: Rák, 16:16-től Oroszlán
Kedvező: bőrtáplálás

Délelőtt még befelé fordulóbb, csendesebb lehet a hangulat. Ha van olyan tevékenység, amit elmélyülten kéne végezned, azt mindenképp délelőttre időzítsd. Hallgass belső megérzéseidre és kövesd ezeket. Késő délután, este pedig jöhet a buli, a party, barátok, nevetés. Csavarjátok fel a szőnyeget és szántsátok fel a táncparkettet!

SZOMBAT – március 4.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán
Kedvező: hajvágás

Ma (és holnap is) remek alkalom lesz baráti összejövetelt, mulatságot, családi ebédet tartani. Ha felülemelkedtek az esetleges feszültségeken és nem kaptok össze, igazi derűs, vidám hangulat kerekedhet. A jókedv ráadásul ragadós, így olyanokat is megfertőzhettek, akik netán lehangoltan érkeztek. De ha visszautasítják a meghívásodat, akkor se sértődj meg, biztos okuk van rá; te foglalkozz a megjelentekkel, őket vidítsd fel!

VASÁRNAP – március 5.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán
Kedvező: hajvágás

Ha olyan projekt áll előtted, amihez jó adag bátorság kell, ma érdemes belefogni – még nő a Hold, segít kiteljesíteni a dolgot, ráadásul épp az Oroszlán jegyben áll, szóval király leszel, ha belevágsz… Maradjon azért idő egy kis játékra is, főleg társasjátékban gondolkodj. Lehet benn vagy jó idő esetén ki is mehettek a szabadba.

Szerelmespár teliholddal

Fotó: Unsplash

HÉTFŐ – március 6.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán, 4:38-tól Szűz
Kedvező: rendrakás
Nem ajánlott: fogászati kezelés

Közeleg a telihold, ami mindenkiben növeli a feszültséget, ehhez járul még a hétfő reggeli csúcs, szóval óvatosan vezess/közlekedj az utakon! Ráadásul olyan kimerültnek érezheted magad, mintha nem is lett volna kétnapos hétvége. Ha azonban sikerül erőre kapnod, érdemes kiszemelned egy helyet otthon vagy a munkahelyeden és példás rendet teremtened, ha kell, lehet leltározni, szortírozni. Ha valaminek nincs helye, úgy nehéz is rendben tartani, nevezz hát ki állandó helyet a kallódó – de még szükséges – dolgoknak.

KEDD – március 7.

A Hold: TELIHOLD
Jegy: Szűz
Kedvező: elmélyedés
Nem ajánlott: fogászati kezelés, fodrászat

Önfegyelmed mindenen átvihet, de ne feledd, hogy nem kell mártírnak lenned! Nem kell mindent egy személyben magadra vállalnod, bátran kérhetsz segítséget, sőt, a feladatokat még delegálhatod is másoknak. Sokszor meglepő helyről érkezik segítség, szabad elfogadni… Engedd el az emiatt érzett aggodalmaskodást!

Ha valami nem úgy sikerül, ahogy eltervezted, maradj laza és hidd el, hogy az új helyzetet is meg fogod oldani! Türelem és kitartás kell, de ezek bennünk vannak, legfeljebb fel kell magunkban ébreszteni. Érdemes a napokban enyhíteni kritikai vénánkon.

Ne ma kezdd el megváltani a világot. Inkább szakíts ki a napból egy kis időt, amit akár elvonultan, befelé figyelve, de mindenképpen nyugalomban töltesz, átadva magad gondolataidnak és némi rendet vágva köztük. Tedd fel a kérdést, hogy hol akadnak most problémáid, hol érzel zavart az erőben, mert ott vár egy megoldandó feladat és ezzel együtt a siker és győzelem lehetősége is!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top