nlc.hu
Horoszkóp

Problémák és a csillagjegyek

Ezekkel a problémákkal harcolnak a párkapcsolatukban a csillagjegyek

Míg néhány csillagjegy könnyedén kezeli ezeket, másoknak komoly gondot okoz túllépni a nehézségeken.

Kos

A Kos lobbanékony és ösztönös természete minden baj gyökere: gyakran hoz döntéseket a pillanat hevében anélkül, hogy végiggondolná, miként is érintheti ez a párját. Miután a lobbanékonyságtól nem tud búcsút venni, hozzá kellene szoknia, ha ösztönösen is cselekszik, azt soha ne a társa kárára tegye.

Bika

A Bika előre „lejátssza” magában, milyen életre vágyik, s igyekszik ezt a valóságban is véghezvinni. A párjának azonban szokatlan lehet ez a szemlélet, s úgy érezheti, mintha a társa a párkapcsolat minden mozzanatát kontroll alatt tartaná. Érdemes lenne éppen ezért arra törekednie, hogy a párkapcsolat ne süllyedjen unalomba, a társa se kerüljön háttérbe, amivel elkerülheti az esetleges konfliktusokat.

Ikrek

A kiszámíthatatlanság számos problémát okoz az Ikrek kapcsolatában, hiszen lehet, hogy egyik nap minden percét a párjával akarja tölteni, másnap meg remekül elvan magában. Ez a viselkedés könnyen összezavarhatja a társát. Jobban tenné, ha néha együttérzőbb lenne, meghallgatná a párját is, illetve beszélne neki az érzéseiről.

Rák

A Rák párkapcsolatában a legtöbb gondot a hirtelen hangulatváltozásai okozzák, amivel a társa nem tud mit kezdeni. Ha nyugodtan és őszintén elmondaná párjának, mi jár a fejében, jóval egyszerűbben megértené, amikor éppen egyedüllétre van szüksége, de azt is tudná, mikor vágyik több törődésre, figyelemre.

Csillagjegyek és a problémák

Fotó: Getty Images/fizkes

Oroszlán

Az Oroszlánnak egyszerűen kell, hogy állandóan egyetértsenek vele, ez ugyanis fontos az önbizalma számára. Gyakran a legpesszimistább forgatókönyvet vetíti maga elé, ami bizonytalanságot okoz a párjában is, hiszen úgy érezheti, soha nem elég jó a másik számára. Ha a kapcsolat megerősítésére koncentrálna, a bizonytalansága is elillanna.

Szűz

A Szűz nagyszerűen összegyűjti és elemzi az egyes információkat, ami bizonyos helyzetekben hasznos, ám a párkapcsolatban szőrszálhasogatónak tűnik, a túl sok bírálat pedig szétrobbanthatja a viszonyt. A helyzetet javíthatja, ha nem ragadtatja el magát folyton, s az állandó bíráskodás helyett a pozitív dolgokra koncentrál.

Mérleg

A Mérleg magát a párkapcsolatot testesíti meg a csillagjegyek között. Ami valójában pompás, ám miután görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy minden harmonikusan történjen az életében, pontosan ez vezet a gondokhoz. Előfordulhat, hogy a párkapcsolat kedvéért félreteszi a saját kívánságait, avagy erősen ragaszkodik az eszményképeihez. Érdemesebb lenne egészségesebb szintre beállítania az adok-kapok egyensúlyát.

Skorpió

A Skorpió számára a hűség mindenek felett áll, s elég egy apróság is, hogy megkérdőjelezze párja lojalitását, és gyanakvóvá váljon. Ráadásul nem tud továbblépni, sem megbocsátani, miközben a párkapcsolat nehéz időszakot él át. Meg kellene értenie, ha eszelősen bizonyítani akar, akkor elkerülhetetlen, hogy találjon valamit, amivel a gyanúját alátámaszthatja. Érdemesebb lenne a fejébe vésnie, hogy a szerelem elűzi a félelmet.

Nyilas

A Nyilas párkapcsolatának gyenge pontját az okozza, hogy folyamatosan úton szeretne lenni, új ismeretekre szert tenni. Ha azonban stabil párkapcsolatra törekedne, ez az igénye meglehetősen bizonytalanná tenne bármilyen viszonyt. A megoldást az jelentené, ha egyfajta egyensúlyt tudna kialakítani: elégedettséggel töltse el, ahol éppen van, ám alkalmat találna arra is, hogy felfedező énjének is hódoljon.

Bak

A Bak céltudatos csillagjegy, aki a legtöbbször sikeres karriert fut be. Nehézséget okoz viszont számára, hogy a párkapcsolatára is ugyanakkora figyelmet fordítson, mint a munkájára.
Bár elsőre bonyolultnak tűnhet, ám képes rá, hogy a sikeres karrier mellett a párkapcsolata is boldog legyen, csak éppen az egészséges egyensúlyt kellene megtalálnia.

Vízöntő

A partikon remekül érzi magát a Vízöntő, szórakoztató, és mindig megtalálja a módját, hogy elvegyüljön a tömegben, miközben ki is tűnjön belőle. A párkapcsolatban azonban zárkózottnak tűnik, mintha nem akarna semmilyen szorosabb köteléket kialakítani. Nem ártana nagyobb hangsúlyt fektetnie arra, hogy párja iránt kimutassa az érzelmeit. Főként, hogy ez semmilyen szempontból nem befolyásolja a számára oly fontos szabadságot és társasági életet.

Halak

A Halak nagyon együttérző és gondoskodó csillagjegy, ami kiváló partnerré teszi őt, ám az már gondot jelenthet, hogy párkapcsolatában nem mindig áll a realitások talaján, finoman szólva sem gyakorlatias. A problémát megoldhatná, ha elfogadná, megértené a saját hibáit, és amiben szükséges, segítséget tudna kérni a párjától vagy bárki mástól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top