nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdnaptár

A telihold után tisztulási fázis kezdődhet – Heti holdhoroszkóp 2023. március 8–14.

Ha tisztító- vagy fogyókúrába kezdenél, most a fogyó Hold energiái segítenek, hatékonyságod növekedhet.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – március 8.

A Hold: fogy
Jegy: Szűz, 15:45-től Mérleg
Kedvező: takarítás, gyomlálás, gyökérzöldségek vetése

Ma még bőven érezheted a tegnapi telihold hatását, lehet, hogy a feszültség mára még nem oldódik fel teljesen. Délutánra viszont felerősödhetnek kreatív, művészi energiáid. Ha fáradtnak, kimerültnek érzed magad, az önfeledt alkotás, díszítés kicsit ellazíthat, feltölthet. Szebb és patyolattiszta környezetben harmonikusabbnak érezzük magunkat és energiáink is jobban felpezsdülnek.

CSÜTÖRTÖK – március 9.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg
Kedvező: szellőztetés, portörlés
Nem ajánlott: locsolás

Ma helyezzünk különös hangsúlyt arra, hogy együttműködjünk, együtt dolgozzunk a többiekkel, megtalálva azt a kényes egyensúlyt, hogy mindenki motivált legyen, beletegye az erejét és senki ne érezze „elnyomva” magát. Légy megértő és tapintatos a többiekkel, ha tekintettel vagyunk egymásra, jobban összekovácsolódunk. Erős közösségi szellemmel, együttes erővel olyan dolgokra leszünk képesek, ami egyedül lehetetlen lenne.

PÉNTEK – március 10.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg
Kedvező: szellőztetés

Ma érdemes átszellőztetni az ágyneműt, és kitenni, hogy simogassák az első tavaszi napsugarak. Az egész lakást is jó ma kiszellőztetni, tűnjön el a régi, elhasznált, áporodott levegő, jusson mindenhova a friss, éltető, tiszta energiából. Ez igaz a tüdőnkre is, ha nem is tudsz bonyolult légzőgyakorlatokat, állj meg egy – lehetőleg minél tisztább – helyen, és vegyél néhány nagy levegőt úgy, hogy a tüdő minden részébe elérjen, majd alaposan fújd ki. Már ez a kis megállás is feltölthet friss energiával. Egy tisztítókúra is sokat segíthet.

Buddha zöldségtál

Buddha zöldségtál (Fotó: Getty Images)

SZOMBAT – március 11.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg, 01:07-től Skorpió
Kedvező: mosás, felmosás, folttisztítás, locsolás
Nem ajánlott: hajvágás

Ma lépj előre céljaid elérésében, most olyan energiatöltet kelhet életre benned, ami átlendít a soron következő akadályon. Akaraterődre támaszkodva át tudod billenteni magad olyan belső gátakon, melyeken eddig nem sikerült. Ma érdemes mindent alaposan elmosni, felmosni, kimosni, megmosni, lemosni, a fogyó Holdban lévő vizes jegy különleges erővel támogatni fog minket mindezekben.

VASÁRNAP – március 12.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió
Kedvező: hajmosás, nagymosás, felmosás, locsolás
Nem ajánlott: hajvágás

Ma hajlamosak lehetünk rá, hogy makacsságunkkal megkeserítsük szeretteink életét. Lehet, hogy biztos vagy benne, hogy neked van igazad és csak te látod jól a dolgokat, de mégis próbáld a másik helyzetébe képzelni magad, hátha úgy a világ egy másik szeglete bontakozik ki. Így a ma hirtelen feltörő, heves indulatainkat vagy szenvedélyes reakcióinkat talán jobban vissza tudjuk fogni.

HÉTFŐ – március 13.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió, 08:19-től Nyilas
Kedvező: tisztítókúra indítása, fogyókúra

Lehet, hogy tombol bennünk a tettvágy, ez kedvező hajtóerő lehet, hogy aktívan beindítsuk a hetet. Igazi kreatív és aktív napra van kilátás. Most bátran és félelem nélkül vetheted bele magad dolgaidba. Ha teheted, iktass be valamilyen aktívabb mozgásformát a napodba, de az ízületeidet különös gonddal óvd!

KEDD – március 14.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas
Kedvező: hajmosás, orvosi beavatkozások

Ma erősödhet a nagylelkűségünk, az igazságérzetünk, gördülékenyebbé tehetjük kapcsolatainkat. Akár értékes tapasztalatok átadására is nyílhat lehetőség, vagy akár olyasmi derülhet ki, amire már régóta keressük a választ. Ma az új dolgok tanulása is könnyebben mehet. A találkozók ma aranyat érhetnek, kommunikáljunk felszabadultan és közvetlenül – persze figyelembe véve partnerünk nyitottságát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top