nlc.hu
Horoszkóp

Ez első számú szakítóok a csillagjegyeknél

Ez első számú szakítóok a csillagjegyeknél

Vajon milyen indok kell ahhoz, hogy szakítsanak a csillagjegyek? A horoszkópból ez is kiderül.

Kos

Amint a szenvedély kezd eltűnni a kapcsolatból, a Kos szinte azonnal a szakításon gondolkodik. Ő ugyanis mindig magas hőfokon ég, s esze ágába sincs olyan dologra pazarolni az idejét, amiért nem lelkesedik. Ez az élete minden területére érvényes. Épp ezért soha nem marad olyan párkapcsolatban, amely mellőzi a szenvedélyt.

Bika

Ha már nem bízik a párjában, a Bikának nincs maradása. A bizalom nála alapvető szerepet játszik a párkapcsolatában. Az egyik leghűségesebb csillagjegyként biztosnak kell lennie, hogy mindig számíthat a társára, még a legrosszabb időszakokban is. S ha ez nincs meg, inkább a szakítás mellett dönt.

Ikrek

Az Ikrek gyorsan otthagyja a párját, ha úgy érzi, nem működik közöttük a párbeszéd. A csillagjegy számára a beszélgetés lételem, a kommunikáció az egyetlen út ahhoz, hogy két ember egyre közelebb kerüljön egymáshoz. Egy olyan viszony, amelyben nem beszélget a másikkal, szóba sem jöhet.

Rák

Amikor kétségek kezdik gyötörni a Rák csillagjegyet a párja érzéseit illetően, az nála bizonyosan a párkapcsolat végét jelenti. Ő ugyanis érzelmileg mindenkor a párja támogatására szorul, s szüksége van rá, hogy folyamatosan érezze a társa szerelmét. E nélkül nem látja értelmét a kapcsolatnak.

Csillagjegyek és a szakítóok

Fotó: Getty Images/izusek

Oroszlán

Az Oroszlán kizárólag akkor marad a párkapcsolatban, amikor pontosan érzi és látja a társa odaadását. Rettentő gőgös és büszke típus, s ő biztosan nem vesztegeti olyasmire az idejét, ami nem teszi értékesebbé az életét. Ha azt tapasztalja, hogy már nem áll ki mellette a párja, inkább kihátrál a kapcsolatból.

Szűz

Ha azt tapasztalja a Szűz, hogy az általa preferált becsületesség, nyíltság veszélyben forog, párkapcsolatának napjai egészen biztosan meg vannak számlálva. Nincsenek ínyére a drámai helyzetek, nem szeret kertelni sem, ami a szívén, az a száján. Szóval, amikor betelt nála a pohár, szakít a párjával.

Mérleg

A romantikus Mérleg valójában odavan az érzelgős és giccses dolgokért. Ennek ellenére elvárja a párjától, hogy a párkapcsolatot ne tegye érzelmileg túlságosan is „csöpögőssé”. Mert bár szereti a klasszikus udvarlást és randikat, egy idő után az „édesség” megfekszi a gyomrát.

Skorpió

A gondtalan együttlét a Skorpió valódi gyengéje. Roppant temperamentumos és szenvedélyes csillagjegy, aki folyton arra vágyik, hogy hódolhasson a szerelemnek, a hálószobai titkoknak. Ha párja nem képes teljesíteni a vágyát, a kapcsolatból kihunynak az érzések, a szenvedély, a Skorpió biztosan továbbáll.

Nyilas

A Nyilast meg kell nevettetnie a párjának. Ha azt látja, hogy a társából kihunyt, hiányzik a humorérzék, vagy gyakran pesszimista és lemondó, szinte biztosan olajra lép. Rettentően optimista és pozitív kisugárzású, ami azt jelenti, hogy a hozzá hasonlóan inspiráló típusokkal szereti körbevenni magát.

Bak

A Baknak szüksége van a társa segítségére és támogatására. Hihetetlenül ambiciózus és szorgalmas csillagjegy, s ha úgy érzi, hogy a párkapcsolat kizárólag az ő vállán nyugszik, akkor egy idő után belefárad, és szinte bizonyosan a szakítás mellett dönt. Olyan személyre vágyik, aki ösztönzi, és mellette van a nehézségeknél és a kihívásoknál is.

Vízöntő

Ha Vízöntő párodnak nem adod meg a szükséges teret és szabadságot, hosszú távon ő biztosan nem kér a társaságodból. Ha nem lehet önmaga, kényelmetlenül és nyugtalanul érzi magát a párkapcsolatban. Fontos neki a szeretet érzése is, de a levegőre, az önállóságra mindennél nagyobb igénye van.

Halak

Amikor a Halak nem látja párja részéről ugyanazt az erőfeszítést, amit ő tesz a párkapcsolatba, nála bizony ez óriási problémát jelenthet. Olyan partner mellett képzeli el a mindennapjait, aki hozzá hasonlóan keményen küzd a párkapcsolatért, a boldogságért.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top