nlc.hu
Horoszkóp

Erre a 2 csillagjegy-párosra szakítás vár

Erre a 2 csillagjegy-párosra szakítás vár

Jó néhány csillagjegy számára hatalmas kihívásokat hoz a szerelmi élet terén a következő időszak.

Remélni mindig lehet és kell is, de ha eljön az a pont, ahol már csak fájdalom van, muszáj elengedni a kötődést.

Ikrek és Rák

Bennetek semmi közös nincsen, azonkívül, hogy szomszédos a csillagjegyetek. Az Ikrek imádja feszegetni a határokat, a Rák pedig érzékeny, visszafogott és csordulásig van érzelmekkel. Amikor az Ikrek lángol a szerelemtől, akkor sem képes a fenekén maradni: megy, kalandozik. A Rák csak arra vágyik, hogy romantikázva összebújjatok. Az Ikrek kalandtúrára, extrém sportokra vagy egész éjjel tartó kocsmázásra. A Rák pedig vígjátékot nézni, főzőcskézni és ölelkezni akar a kanapén naphosszat. Már az is rejtély, hogyan lettetek egy pár.

Ez a kapcsolat nem a mennyekben köttetett, de kezd pokolivá válni, az biztos. Bármennyire próbáljátok, nem vagytok egymással kompatibilisek. Fogadjátok el, mielőtt annyira görcsösen akartok megváltozni, hogy az a személyiségetek rovására megy.
Éljétek a magatok életét – külön-külön. Felesleges több energiát beleölni, fordítsátok inkább magatokra és a jövőre.

Csillagjegyek és a szakítás

Fotó: Getty Images/Carmen Martínez Torrón

Mérleg és Skorpió

Ha Mérleg vagy, akinek Skorpió a párja, sajnos nehéz év érkezik számodra. Valójában a Skorpió kezdeményezte ezt a kapcsolatot, és ő teszi a pontot a végére. Persze te is érzed, hogy nem mennek jól a dolgaitok, és külön utakon boldogabbak lennétek. De nincs bátorságod meghozni a döntést.

Kapcsolatotok mozgatórugója a fizikai vonzalom, de csak erre nem lehet alapozni, pláne, ha semmi közös nincs bennetek. Azt is látnod kell, hogy eddig szemet hunytál egy csomó probléma felett, most pedig már annyi gyűlt fel, hogy nem lehet kilábalni belőlük. Ha szakítotok, az nem arról fog szólni, hogy menekültök a gondok elől. Egyszerűen nem passzoltok egymáshoz.

Legyen ez tanulság számotokra: csupán a testi vonzalom nem elég a hosszú, kiegyensúlyozott kapcsolathoz. Mindkettőtök életében lesz majd valaki, akivel megtapasztaljátok a valódi érzelmeket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top