nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik megbánják a szakítást

Csillagjegyek, akik megbánják a szakítást

Ezek a csillagjegyek megbánják, hogy szakítanak, és sóvárognak exük után.

Skorpió

A Skorpiók idealista és érzékeny lelkek, akik nagy becsben tartják érzéseiket, ezért szakíthatnak, ha úgy gondolják, partnerük nem elégíti ki érzelmi szükségleteiket, vagy megértés vagy empátia hiányát érzékelik a kapcsolatban. A Skorpiók akkor is véget vethetnek egy kapcsolatnak, ha párjukban nem érzik az ambíciót vagy párjuk életmódja összeegyeztethetetlen a sajátjukkal. Azonban természetüknél fogva lehetnek birtoklóak, és nehezen engednek el valakit, akit a sajátjuknak tekintenek. Végül is a Skorpiók rendkívül szerelmesek, és hajlamosak ragaszkodni a korábbi kapcsolatok emlékeihez, még akkor is, ha azok egészségtelenek voltak. Könnyedén előfordulhat, hogy megbánják, hogy elengedték volt párjukat. Nem kizárt, hogy újra felkeresik exüket, hogy felmelegítsék a kapcsolatot.

Csillagjegyek és az ex

Fotó: Getty Images

Rák

A Rák kifejező és szentimentális jegy, aki kapcsolatában stabilitást és biztonságot keres. Könnyedén szakíthatnak, ha úgy érzik, hogy a kapcsolat folyamatosan kiegyensúlyozatlan, hiányzik a tisztelet, vagy állandó konfliktusok vannak, amelyek megzavarják békeérzetüket. Ennek ellenére gyakran erős kötelékeket építenek ki társaikkal, és nehezen engedik el a régi kapcsolatokat. Könnyedén előfordulhat, hogy megbánják döntésüket, hogy szakítottak, főleg, ha rájönnek, hogy kapcsolatuk nem is volt olyan rossz, minthogy elgondolták.

Mérleg

A Mérleg értékeli a harmóniát és az egyensúlyt a kapcsolataiban. Szakíthatnak, ha úgy érzik, párjuk nincs összhangban a törekvéseikkel, vagy ha partnerükből hiányzik az ambíció vagy a lendület. Azonban előfordulhat, hogy feltörnek az emlékek és megbánhatják, hogy elengedték volt szerelmüket. Továbbá, ha valaki mással nem alakul jól az új kapcsolat, és nem találnak megfelelő „helyettesítőt”, a Mérlegek másodszor is megbánhatják a döntésüket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top