nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a relaxáció

3 csillagjegy, akik könnyedén elérhetik a stresszmentes életet

A folyamatos és hosszú távú stressz az, ami nem normális állapota a szervezetnek, így vissza nem fordítható hatásai lehetnek. A következő csillagjegyeknek adunk pár tippet, hogy tudnak ellazulni.

Rák

A víz elem szülötte vagy, és mindig segítségül hívhatod az elemedet, ha feltöltődésre van szükséged. Segít lecsillapodni, megnyugodni, pláne, ha rituálét csinálsz magadnak a teázásból. Ha frissítésre van szükséged, zöld teát fogyassz, ha relaxációra vágysz vagy valami konkrét testi tünetre innál teát, akkor keress megfelelő gyógynövényt. Gyógyít, frissít és hidratál, miközben ellazulsz és biztonságban érzed magad. Tegyél előtte rendet az asztalon, gyújts mécsest, rendezd el csinosan a környezeted. Olyan lesz a tea-szertartásod, mint egy meditáció.

Csillagjegyek és a stressz

Fotó: Getty Images/Jirapong Manustrong

Oroszlán

Nem engedheti meg mindenki magának, hogy folyton wellness-szállókban lógjon. Sokszor a mindennapok mellett az esti úszás plusz szauna sem fér bele. De miért ne vihetnéd be ezt a kényeztetést a fürdőszobádba? A Nap az uralkodó bolygód, szereted, ha finom melegség vesz körül, jár át. Engedj forró vizet csordultig a kádba, válassz hozzá csodás illatú bőrápoló fürdősót. Szerezz be ásvány arcmasszírozót, és mindeközben tekerd törölközőbe a kókuszolajban fürdőző tincseidet. Ne feledd bekapcsolni a kedvenc lazulós zenédet sem.

Szűz

A föld jegyek, így te is, talán a legtermészetesebb kapcsolatban állnak az érzékszerveikkel. Ha még nem próbálkoztál aromaterápiával, itt az idő, hogy belevesd magad. Nagyon hatásos stresszoldó, de ha beleásod magad, látni fogod, hogy az illóolajok, füstölők, virág kivonatok hatása milyen széles skálán mozog. Használj permeteket, amik sajátos illatot adnak az otthonodnak. Így belépve már egyből átkapcsolsz majd „relax-üzemmódba”. Ha már járatos leszel az aromaterápiában, tudod majd, milyen hangulatodra, bajodra mit vegyél elő. Éjszakára pedig permetezz levendulát az ágyneműre, hogy az édes álom egy kipihentebb másnapba repítsen el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top