nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

A növő Hold ereje hozzátesz egy lapáttal erőfeszítésedhez – Heti holdhoroszkóp 2023. március 29-április 4.

A következő napokban azt tápláld, arra figyelj, amit éltetni szeretnél. A Holdnak ez a szakasza optimális, ha növelni kéne teljesítményedet.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – március 29.

A Hold: nő
Jegy: Rák
Kedvező: locsolás, madáritatás
Nem ajánlott: fodrászat

Ma ideális nap lesz mindenfajta vizes tevékenység folytatásához, most locsold meg bevetett ágyásaidat, ha az eső nem áztatta meg eléggé, itasd meg szomjas szobanövényeidet. Aki teheti, ne feledkezzen meg a velünk, mellettünk élő madarakról, bár a madáretetés időszaka végére jár, az itatóban a víz jól jön nekik. Persze a saját megfelelő folyadékbevitelünkről se feledkezzünk meg.

CSÜTÖRTÖK – március 30.

A Hold: nő
Jegy: Rák
Kedvező: locsolás, gyógyteák, bio zöldséglevek ivása

Érzékenységünk megnőhet a nap folyamán, hallgass belső megérzéseidre, különösen emberi kapcsolataidban. Igyekezz a másik emberre hangolódni, megérteni az ő nézőpontját. Mutasd ki szeretetedet, mondd ki érzéseidet, ha pedig nem vagy a szavak embere, egy szál virág mindent elmond helyetted…

Szerelmespár a tóparton

Együtt (fotó: Unsplash)

PÉNTEK – március 31.

A Hold: nő
Jegy: Rák, 0:30-tól Oroszlán
Kedvező: hajvágás

Ha lehet, mára kérj magadnak időpontot a fodrásznál, a növő Holdban lévő Oroszlán a legideálisabb a hajvágásra. Már az is számít, ha épp a hajvégedből vágatsz egy kicsit, hajkoronád meghálálja és valóságos oroszlánsörénnyé fejlődik és erősödik. Kerüljük ma a felszínes és öncélú tevékenységeket, koncentráljunk inkább arra, amit éltetni, erősíteni szeretnénk, mindezt szerényen téve, kerülve az önfényezést.

SZOMBAT – április 1.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán
Kedvező: hajvágás, tápláló hajpakolás

Ma mozdulj ki, mozdulj meg, vesd bele magad kedvenc sportodba. Választhatsz bármilyen mozgásformát, a kerti munka is tökéletesen megfelelő. Persze, ha kicsit elmacskásodtál az elmúlt hónapokban, csak óvatosan, fokozatosan haladj előre, nehogy húzódás legyen a dologból.

VASÁRNAP – április 2.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán, 12:57-től Szűz

Délelőttre időzítsd a családi összejövetelt, öröm és vidámság legyen az úr. Ezt megkoronázhatjátok egy kellemes tavaszi ebéddel. Délután már inkább koncentrálj a jövő hétre, a Hold ereje segíti, hogy precízen, gondosan felkészülj minden várható nehézségre. Amit csak tudsz, készíts elő, hogy ne hétfő reggel kelljen kapkodni.

Hold tavaszi virágzó ágakkal

Tavaszi növő Hold (Fotó: Getty Images)

HÉTFŐ – április 3.

A Hold: nő
Jegy: Szűz
Kedvező: költségvetés készítése

Bárhogy indul is a hét, koncentrálj a feladatok minél pontosabb megoldására, ez csakis jóra vezethet. Bízz magadban és abban, hogy igenis vannak rejtett erőforrásaid, melyekre támaszkodhatsz. Érdemes ma költségvetést készíteni, sorra venni a belátható kiadásokat és tervezni egész hónapra előre. Kerüljük ma a felesleges ügyekkel való foglalkozást, energiáinkat inkább építésre, alkotásra, fejlesztésre fordítsuk, csupa olyan dologra, amit növelni, erősíteni szeretnénk.

KEDD – április 4.

A Hold: nő
Jegy: Szűz, 23:51-től Mérleg
Kedvező: precizitást igénylő munkák

Érdemes ma meglátni a dolgok jó oldalát, végiggondolni, hogy mi mindenért lehetünk hálásak, és ezzel erősíteni pozitív gondolkodásunkat, nehogy maguk alá temessenek a lehúzó, borús érzések. Ne add át magad a szomorú hangulatnak! Munka után vesd bele magad olyan elfoglaltságba, ami kihúz a negatív állapotból, ami mosolyt csal az arcodra és örömmel tölt el.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és jellemvonásaik Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top