nlc.hu
Horoszkóp

Ki vagy békülve az életkoroddal?

Ki vagy békülve az életkoroddal? A horoszkópból kiderül!

Ez a különleges horoszkóp sorrendben leleplezi a csillagjegyeket. Kiderül, ki az, aki retteg az öregedéstől, és ki az, aki örömmel vállalja az életéveinek számát.

Ikrek

Az Ikrek életvidámsága veleszületett tulajdonság, ő mindenkor az élet pozitív oldalára összpontosít, és nincs ideje értelmetlen dolgokkal foglalkozni. Nem siránkozik a múlton, ám a jövőn sem gondolkozik különösebben sokat. A születésnapoktól ő is retteg, hiszen azok eszébe juttatják, hogy még mindig nem nőtt fel. A felnőtté válás nem csekély felelősséggel és áldozattal jár, ezért is élvezi jobban a szabadságot, a szárnyalást, mint hogy otthont teremtsen, s tudatosan építse a jövőjét. A születésnap számára újabb emlékeztető, hogy ideje lenne változtatni.

Csillagjegyek és az életkor

Fotó: Getty Images/Dimitri Otis

Halak

A Halak minden évben vegyes érzésekkel közelít a születésnapja felé. Egyfelől örül, hogy mindenki őt ünnepli, másfelől olyan álmot fogalmazhat meg a jövőt illetően, amely köszönőviszonyban sincs a realitásokkal. Szárnyaló fantáziáját, az álmait szeretné követni anélkül, hogy bármit is megbánna. Elképzelhető, alig várja, hogy megünnepelhesse születésnapját, ám amikor az élete nem egészen úgy alakul, ahogy elképzelte, csalódott lesz, s lezárja a jövővel való foglalkozást.

Vízöntő

A Vízöntő nem szívesen gondol a születésnapjára, hiszen rengeteg dolog van még, amit a jelenben szeretne elvégezni. Sőt, minél többször jut eszébe a neves dátum, annál inkább pánikba esik, hiszen az azt jelenti, hogy ismét eltelt egy év. Ő folyton tele van tervekkel, s elég hosszú a bakancslistája is, így már önmagában ezért sincs felkészülve az újabb és újabb születésnapokra. A legnagyobb félelme, hogy nem tud mindent elvégezni, amit szeretne. Erős, támogatói közegre lenne szüksége, amely a háttérből biztatja, hogy ne mondjon le az álmairól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top