nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp

A telihold idején őrizd meg pozitív kisugárzásodat – Heti holdhoroszkóp 2023. április 5–11.

Ne tántorítson el semmilyen külső hatás belső egyensúlyod fenntartásától! A telihold ugyan feszültséget hozhat, de a lehetőséget is, hogy erőid kiteljesedjenek.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – április 5.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg

A közelgő telihold hatása gyengítheti koncentráló képességünket. Lehet, hogy gondolataink szétszórtabbak az átlagosnál, ráadásul érzelmeink is vad táncot lejthetnek. Keressünk magunkban biztos támpontot, korlátozzuk, amennyire csak tudjuk a zavaró tényezőket! Határozd el, hogy mi legyen ma a fókusz és ne hagyd magad eltéríteni. Kapcsolataidat úgy alakítsd, hogy ne váljanak számodra börtönné. A legnehezebb feladat a napokban az egyensúly megteremtése lesz. Segítsd szervezetedet némi vitaminadaggal. A lakást pedig alaposan szellőztesd át!

CSÜTÖRTÖK – április 6.

A Hold: TELIHOLD 06:37
Jegy: Mérleg

A telihold idején érzékenyebb lehetsz, de ne engedd, hogy mások negatív rezgései lehúzzanak a földre. Tartsd fenn azt a belső állapotot, melyben jól és határozottan tudsz működni. Ez segít, hogy elkerüld a kimerültséget vagy a bosszankodást. A telihold kiteljesítheti energiáidat, tudatosítsd, hogy benned van a teljesség lehetősége. Érdemes megvizsgálni kapcsolatainkat, vajon melyiket érdemes táplálni és éltetni, kell-e valamilyen rést befoltozni? Ne riadj vissza a kompromisszumok megkötésétől, sőt, az elengedéstől sem!

PÉNTEK – április 7.

A Hold: fogy
Jegy: Mérleg, 08:30-tól Skorpió

Képes vagy leküzdeni minden akadályt, mely előtted tornyosodik. Lépj bátran az útra, amely fokról fokra rajzolódik ki előtted. Ne félj elengedni azokat a kapcsolataidat, melyek gátolnak vagy visszahúznak. Most belső békéd és nyugalmad lesz a legerősebb fegyvered. Maradj hűséges egyéni utadhoz, fogadd el, hogy valamiért a szíved arra vezérelt. Nagypéntek hagyományosan a böjt ideje, lelkileg is könnyedebbé válsz, ha a testedet nem terheled meg túl nehéz ételekkel.

SZOMBAT – április 8.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió

A húsvéti hétvége ellenére ne feledkezz ma meg vizes tevékenységeidről, ne hagyd szomjazni növényeidet. Lelki szinten is üdítsd fel magad, válassz olyan programot, ami megnyugtat, kiegyensúlyoz. Amennyire lehetséges, kerüld a vitákat, a konfrontációt, békítsd ki szívedet és engedd el haragodat. Még te magad is meglepődhetsz, mert heves érzelmi reakcióra késztethet egy váratlan helyzet, adj időt magadnak, hogy megnyugodj. Ne légy túl makacs, mert az megbosszulja magát és a hétvégédet is beárnyékolhatja.

Hölgy fényekkel

Fotó: Getty Images

VASÁRNAP – április 9.

A Hold: fogy
Jegy: Skorpió, 14:58-tól Nyilas

Ügyelj rá, hogy ne zárkózz be, ne add át magad kétségeknek. Délutánra enyhülhet a szorongásod és bizakodóbb időszak veheti kezdetét. Pörögj fel bátran, még előtted áll a holnapi szabadnap is. Aktivizáld családtagjaidat, inspiráld őket, együtt mozduljatok ki délután. De ha valaki inkább bekuckózna, ne sértődj meg és ne is gyakorolj rá nyomást, fogadd el a választását.

HÉTFŐ – április 10.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas

Ma vesd bele magad a családi programokba, nevetés, vidámság kísérjen, amerre mész, töltsd szeretteiddel a napot. Ha jut rá időd, mozgasd át magad, válassz inkább egy kellemes sétát, mint a TV, monitor előtti lazsálást. Ne törődjetek ma a zűrzavaros viszonyokkal, a nehézségekkel, a házimunkával, inkább koncentráljatok a benneteket összefűző kötelékre és szeretetre.

KEDD – április 11.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas, 19:32-től Bak

Ma még mindig aktívabb energiák várnak rád, ennek a munkahelyeden is igazán nagy hasznát veheted, előzd meg a stresszt. Koncentrálj azokra a partnereidre, akik támogatják törekvéseidet és akikkel érdemes összefogni. Azért semmit se vigyél túlzásba, kerüld a bizalmaskodást, és inkább tartsd meg a megfelelő távolságot, különösen, ha új ismeretségről van szó. Ha lehet, fogyassz ma kímélő ételeket, méregtelenítő, tisztítókúrába is belevághatsz.

Ez is érdekelhet Telihold hatása Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top