nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Mihez ad nekünk erőt a növő Hold? – Heti holdhoroszkóp 2023. április 26-május 2.

A növő Hold energiája segíthet minden olyan dologban, melyet erősíteni, fejleszteni, kiteljesíteni szeretnénk.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – április 26.

A Hold: nő
Jegy: Rák

Bár hét közepe van, de érdemes lenne ma szárnyaid alá kapni kis családodat és délutánra valamilyen közös programot szervezni. Ha emellé belefér, hasznos lenne otthon rendezgetned kicsit a dolgaidat, találj mindennek helyet, akkor könnyebb lesz rendben tartani, illetve visszatenni a helyére. Végezz ma el mindenféle vizes tevékenységet, szobanövényeid meghálálják, ha ma locsolod meg őket. Magadról se feledkezz meg, vigyél be elég folyadékot.

CSÜTÖRTÖK – április 27.

A Hold: nő
Jegy: Rák, 8:29-től Oroszlán

Most még belehúzhatsz, hogy a hétre kitűzött terveidet teljesítsd. Ha valami túl nagy falatnak látszik, oszd fel emészthetőbb, beláthatóbb szeletekre, amelyekkel már fel tudod venni a harcot. Belső energiáid ma könnyebben felszínre törnek, ne fogd vissza magad, szép sorban járj a feladataid végére. Érdemes ránézni az egészre, így nem veszünk el a részletekben.

PÉNTEK – április 28.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán

Ma még mindig jó lehetőségek állhatnak előtted, hogy hatékonyan haladj ügyeidben. Egyszerűen vesd bele magad a soron következő feladatba és el ne engedd, amíg megnyugtatóan le nem zártad. Persze lehet olyan állapot, ahol várakoznod kell, mert nem tőled függ, mindenesetre nyugodtabban ugorhatsz bele a hétvégébe, ha te minden tőled telhetőt megtettél. Lehetséges, hogy ma egy kicsit előtérbe, akár középpontba is kerülsz, vállald ezt fel bátran.

SZOMBAT – április 29.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán, 20:59-től Szűz

Végre eljött a buli, a vidámság, a családi és baráti összejövetelek ideje, pörögj rá. Gondoskodj nagyvonalúan minden vendégedről, senkiről se feledkezz meg, senkit se hanyagolj el! Amennyire belevetetted magad a munkába az elmúlt napokban, úgy vesd bele magad önfeledten a szórakozásba. Fontos, hogy kipihend a heti fáradalmakat, és feltöltődj a jövő hétre.

VASÁRNAP – április 30.

A Hold: nő
Jegy: Szűz

A hosszú hétvége ellenére nem kell teljesen elengedned magad, válassz mára olyan tevékenységet, ami hasznos és előrevivő, de azért tudod jókedvvel és derűsen végezni. Most tudnál ebben előre lépni. A hobbid is beleférhet a hosszú hétvégébe. Örülj minden kis lépésnek, ezek fognak majd a célhoz juttatni, kár lenne ma azon bánkódni, hogy estére esetleg még nem érted el életcélodat…

Hölgy a növő Hold alatt

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – május 1.

A Hold: nő
Jegy: Szűz

Lehet, hogy már ma elkezdenek nyomasztani a stresszes feladatok, melyek a héten várnak rád és türelmetlenül toporzékolnak. Készülj fel rájuk lélekben, de nem szükséges, hogy ez tönkretegye a mai nap hangulatát. Ma több figyelmed juthat az apróságok rendezésére. Ha még belefér a napodba, érdemes egy kis rendet rakni dolgaidban között, most könnyebb lesz a részletekre is ügyelni. Ha elhatároztál valamilyen életmódra vonatkozó változtatást, vegyél benne új lendületet, semmiképp se add fel!

KEDD – május 2.

A Hold: nő
Jegy: Szűz, 8:10-től Mérleg

Fűzzétek szorosabbra együttműködéseteket, legyen szó kollégáidról egy összetettebb munkahelyi projekt kapcsán vagy akár családodról. Ha a célban egyetértetek, és ezt tisztázzátok is, könnyebb lesz az egyes munkafázisokat összehangolni és beosztani, legyenek tiszták a feladatkörök. Nem kell mindenkinek mindenhez értenie, vegyétek figyelembe, hogy kinek mi az erőssége.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a boldogság Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top