nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Milyen angyali erőd van a csillagjegyed szerint? – Heti angyalhoroszkóp 2023. április 25-május 1.

Ha nehéz helyzetbe kerülnél, az angyalok megsúgják, hogy mi lesz az az extrém képességed, ami kihúz a pácból.

Az angyalok szerint több van benned, mint gondolnád!  Ennek fényében mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy olyan remekül feltalálod magad egy váratlan, nehéz helyzetben is, hogy szárnyaló gondolataidnak senki sem ér a nyomába. Csak arra kell ügyelned, hogy emiatt nehogy elkapkodd a dolgokat. Ha már túl vagy a nehezén, alaposan gondold végig a továbbiakat.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy végtelen türelmed segít átvészelni a mélypontot, de már közben is beindulhat kreatív gondolatfolyamod és elemző intelligenciád segítségével mindenre kiterjedő módszerrel állhatsz elő. Elképzelhető, hogy kicsit gyorsítanod kell, mert nem lesz annyi időd a megoldásra, mint amennyit szükségesnek tartanál.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy mivel mindenhez értesz egy kicsit, ezért nem lehet téged csak úgy behálózni vagy becsapni. Olyan sokszínű tudás birtokában lehetsz, amit bárki megirigyelhetne és ami bármely nehéz helyzetből kihúz. Arra ügyelj csak, hogy a megoldás alapos legyen, ne pusztán tüneti kezelés.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy legendás megérzéseid a legváratlanabb helyzetben sem hagynak cserben, csak meg kell tanulnod beazonosítanod és pontosan lefordítanod őket. Így tudni fogod, hogy mikor kell döntened és mikor kell cselekedned – ezen múlhat a siker.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy te aztán sosem fáradsz el, ha fontos dologról van szó és sosem hagy el tüzes és másokat is lelkesítő energiád. Akaratod nem ismer határt vagy gátakat, sugárzik belőled a magabiztosság. Fontos, hogy összerendezd szándékaidat a tetteiddel.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy lenyűgöző memóriád pontosan fog emlékezni arra, hogy eddig milyen megoldások váltak be, melyek kihúznak a pácból és mi az, amivel viszont fölösleges is próbálkozni. Hidd el, hogy felkészültséged elegendő lesz, ne aggódj előre feleslegesen!

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy finom és diplomatikus lényeddel a legnagyobb gubancot is könnyedén szétbogozod és az eltévedt lelkeket a kitaposott ösvényre tereled. Felelősségérzeted az egész iránt kulcsemberré tehet bármely közösségben, te aztán szíveden viseled a dolgokat. Ne gondold, hogy ebben mindenki követni fog, nehogy csalódás érjen…

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy képes vagy a legmeghökkentőbb és legváratlanabb megoldásokkal is előrukkolni és ez megoldhatja akár a régóta stagnáló helyzeteket is. Ne várd el, hogy mindenki követni tudja intelligenciád sziporkáit és gondolataid szárnyalását, ebben te utolérhetetlen lehetsz.

Angyallány kékben

Angyallány (Fotó: Getty Images)

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy mivel a megértés vágya vezérel, ezért előbb-utóbb eljutsz addig a pontig, amikor rálátsz az egészre, kibogozod az összekuszálódott szálakat és a következő lépések is megvilágosodnak előtted. Racionalitásodat csúcsra járatod, de azért ne hanyagold el a gyengéd érzelmeket sem.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy a legapróbb részletekre is gondolsz és nem hagyod annyiban a dolgot, míg a végére nem jársz és mindent megnyugtatóan rendezel. Ezzel nemhogy megoldod a zűrös helyzeteket, de tulajdonképpen a legtöbbnek elejét is veszed és kihúzod a méregfogát.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy ítélkezéstől mentes, szabad gondolkodásmódod olyan megoldást is találhat, ami senki másnak nem ötlik eszébe. Így szinte látnoki erőre tehetsz szert, mintha látnád a jövőt, de igazából ez gondolkodási képességeidből fakad. Ne hagyd ezt a szupererődet kihasználatlanul!

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a belőled áradó végtelen és mindent átható szeretet nemcsak egy hirtelen támadt nehéz helyzetből húzhat ki, hanem régóta fennálló, stagnáló kapcsolatot is kimozdíthat a holtpontról. Ne adj hitelt a kétkedők szavának, akik úgy vélik, hogy a helyzetből már semmit nem lehet kihozni.

Ez is érdekelhet Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top