nlc.hu
Horoszkóp
Ez a két csillagjegy nagyon rossz munkatárs

Ez a két csillagjegy nagyon rossz munkatárs

Egyes csillagjegyek ugyanis kifejezetten idegesítő kollégák lehetnek.

Rák

A Rák a magánéleti problémáit viszi magával a munkahelyére, ami óriási hiba. Amellett, hogy az érzelmei nagyban rányomják a bélyegüket a teljesítményére, rossz hangulatát is könnyen átragasztja a kollégáira, ezért nem mindig könnyű a közvetlen munkatársának lenni. Mindig kétszer meg kell gondolnod, mit és hogyan mondasz neki, mert könnyen megsértődik, és egy apróság miatt is képes hatalmas érzelmi vihart, vitát gerjeszteni. Igazi energiavámpír a munkában.

Rossz kollégák

Fotó: Getty Images

Mérleg

A Mérleg sokak szemében pont azért tűnik idegesítőnek, amiért mások viszont odáig vannak érte, és hasonlítani szeretnének rá: nemcsak törekszik a külső-belső harmóniára, hanem mindent meg is tesz azért, hogy a poharat folyton félig telinek lássa. Ő mindennek örül, minden boldoggá teszi, a kellemetlen fordulatokat is kihívásként kezeli. Ez az örökös optimizmus már-már irritálhatja a közvetlen kollégákat, főleg azok számára, akik a pozitív mellett a negatív érzéseket is mélyen megélik. A Mérleg konfliktuskerülése miatt olykor megalkuvónak is tűnhet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top