nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek és a második esély

Ezek a csillagjegyek megérdemlik a második esélyt

A horoszkóp szerint érdemes újabb bizalmat szavaznod nekik, nem élnek vissza azzal.

Szűz

A Szűz lelkében időnként belső vihar, feszültség tombol. Amikor azt érzi, valamit nem képes a maga elvárásai szerint megtenni, hajlamos az önutálatba süllyedni. Alapból büszke csillagjegy, ami leginkább attól függ, mit tesz le az asztalra. Szereti azt gondolni magáról, ő az a társ, akiben vakon megbízhatsz. Nem az a típus, aki becsapna vagy megcsalna téged, ő az egyenességet, a megbízhatóságot tartja szem előtt, ennek ellenére néha ő is hibázhat. Ha bármilyen okból második esélyt kérne tőled, biztos lehetsz benne, nem csak szórakozik veled. Mindent jóvá szeretne tenni, és mindent elkövet, hogy kitalálja, hogyan szerezze vissza a bizalmat. Az is biztos, ő kétszer nem követi el ugyanazt a hibát.

Csillagjegyek és a második esély

Fotó: Getty Images

Bak

A Bak a legelszántabb csillagjegy valamennyi közül. Magabiztossága leginkább attól függ, mennyire szárnyal és mennyire sikeres a feladataiban. Megbízható, szavahihető típus, de persze vele is megeshet, hogy hibát követ el, ami után nagyon nem találja a helyét. Ha létezik olyasmi, amit igazán gyűlöl, mindenképpen az lehet, amikor futnia kell utánad. Mégis, ha igazán fontos vagy a szívének, többszörösen próbálja jóvátenni az elkövetett hibát. De csak akkor teszi, ha értékeled az erőfeszítéseit. Ha visszafogadod, és megbocsátasz neki, az is biztos, a döntést sosem fogod megbánni. Ha valakinek érdemes második esélyt szavazni, az mindenképpen a Bak lehet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top