nlc.hu
Horoszkóp

Ezeknek a csillagjegyeknek nem tesz igazán jót, ha együtt nyaralnak

Ezeknek a csillagjegyeknek nem tesz jót a közös nyaralás

Közeleg a vakációzás időszaka, de vannak bizonyos csillagjegy párosok, akiknek nem tanácsos együtt utaznia, mert esélyes, hogy az őrületbe kergetik egymást.

A Szűz és a Nyilas

Bár mindketten érdeklődőek, minél színesebb és informatívabb programra vágynak a nyaralás alatt is, van köztük egy erős ellentét, a Szűz mindent jó előre megtervez és lefoglal, mert így érzi magát biztonságban, a Nyilasnak viszont hatalmas a szabadságvágya és pont a spontán programokat kedveli a kötöttségekkel szemben. Mindez nem tesz jót a közös nyaralásnak, maximum akkor, ha időnként szétválnak és a saját útjukat járják.

Ezeknek a csillagjegyeknek nem tesz igazán jót, ha együtt nyaralnakA Bak és a Halak

A Bak nem tud kibújni a bőréből, valahol az utazást is egy projectnek tekinti és arra törekszik, hogy minél több mindent megnézzenek. A Halak ezzel szemben áramló és álmodozó, nagy eséllyel azt sem tudja, milyen látnivalók vannak azon a helyen, ahova mennek, nem azért, mert műveletlen, csak feleslegesnek tartja utánanézni, tudja, hogy az élet éppen oda sodorja, ami érdekes lesz számára, képes egy egész napot is egy helyen eltölteni, de lehet, hogy nem is oda jut, ahova menni tervezett. Mindez a Bak számára teljesen érthetetlen és nagyon zavaró, mert ellentétes a terveivel.

Tudtad? Ha Bika a csillagjegyed, akkor nagyon érzéki ember vagy, aki imádja magát kényeztetni. Boldoggá tesz, ha körülölel egy puha köntös a fürdőben, imádod, ha megérzed az aromaterápia ismerős illatát, minden rosszkedvedet elfelejted, ha értő kezek masszíroznak.

A Mérleg számára például a legfontosabb, hogy egyensúlyban legyen. Igaz ez a párkapcsolatára is, ezért érdemes a párjával terveznie a nyaralást is. Amennyiben még facér, előnyös lehet, ha egy csoportos utazáson vesz részt, ami lehetőséget teremt számára az ismerkedésre. Az összes jegy közül a Mérleg a leginkább társaságközpontú, ami azt jelenti, hogy mindenki ösztönösen szeretne vele jóban lenni. Ha egyedül vág neki egy utazásnak, akkor biztosra vehető, hogy rövid időn belül társakra akad. A csillagjegyek közül a Szűz számára az ideális utazópartner, mivel ez utóbb csillagjegy szülöttei is kedvelik a társaságot, barátságosak és kíváncsiak.

Magadra ismersz? Te kivel nyaralsz szívesen?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top