nlc.hu
Horoszkóp
Ez a csillagjegyek szépségtitka

Ez a csillagjegyek szépségtitka

Minden csillagjegynek más a szépségtitka. Mi a te különleges szexepiled?

Kos

A Kos arca egészen különleges. Nagyon energikus és karizmatikus típus, s ez a kisugárzásán és az arcán is észrevehető. Éppen ezért jól is teszi, ha megfelelő sminkkel hangsúlyozza, és teszi még gyönyörűbbé az arcát. Szépségét nem lehet nem észrevenni.

Bika

A Bika bőre bámulatosan szép. Nem öregszik, nem ráncosodik. Nagyon érzéki, és érzékeny a bőre a finom érintésekre. Hogy sokáig megőrizze bőre szépségét, érdemes minőségi kozmetikumokat, bőrtápláló krémeket használnia.

Ikrek

Az Ikrek külseje hihetetlenül fiatalos. Mintha egyáltalán nem öregedne. Az idősebb éveiben is letagadhatja a valós életkorát. Érdemes a külső megjelenésére ügyelnie, amit színes ruhákkal, s némi sminkkel tehet kortalanná.

Rák

A Rák lenyűgözően szép és nőies típus. Szépségének titka pontosan ebben a nőiességben rejlik. Mozdulatai, a beszéde a klasszikus szépségről árulkodnak. Érdemes nappal vidám és színes holmikat viselnie, este pedig a klasszikus fekete ruhák hangsúlyozzák természetes megjelenését.

Oroszlán

Az Oroszlán irigylésre méltó hajkoronával rendelkezik. Jól is teszi, ha igazán hozzá illő frizurát visel. Minél hosszabb, annál nőiesebb. A legjobb, ha kiengedve, hullámokba rendezve, színes csatokkal, szalagokkal díszítve hordja a haját.

Csillagjegyek és a szépség

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz a tökéletes megjelenés híve. A bőre hibátlan és gyönyörű. Érdemes vigyáznia bőre feszességére, finomságára. Természetes kozmetikumok használatával, egészséges életmóddal teheti a külsejét hosszú ideig frissé, fiatalossá.

Mérleg

A Mérleg nagyon ügyel a körmei épségére, szépségére. Mindig tökéletes a manikűrje, de a lába is ápolt és nagyon kecses. Szereti a színes körömlakkokat, de nagyon jól is áll neki valójában bármilyen, az évszakhoz igazodó lakkozás.

Skorpió

A Skorpió szája hihetetlenül szexi és csábító. Pontosan tudja is, hogyan hívja fel magára a másik nem figyelmét. Érzéki és szenvedélyes, nem könnyű a vonzerejének ellenállni. Ajkait szívesen hangsúlyozza feltűnő színű rúzsokkal, de kétségtelenül nagyon jól is áll neki.

Nyilas

A Nyilas tekintete egészen csábító, hiszen nagyon különleges és gyönyörű a szempillája. Tudja is persze, hogyan rebegtesse, hogy senki ne tudjon ellenállni a csábításának. S mivel nagyon szeret flörtölni, szívesen hangsúlyozza a szempilláit, és be is veti ezt a szépségtrükköt…

Bak

A Bak szemöldöke nagyon hangsúlyos, ami kifejezetten karakteressé és különlegessé teszi az arcát. Természetesen szépen ívelt és sűrű. Arca komolyságot, elkötelezettséget sugároz, és őt valóban komolyan is kell venni…

Vízöntő

A Vízöntő valódi egyéniség. Intelligenciája különbözteti meg a többiektől. Szépség és az értelem jellemzi. A tekintete magával ragadó. Senkihez sem akar hasonlítani, mindig önmagát adja. Szórakoztató és lenyűgöző. Nem véletlenül annyira ellenállhatatlan.  

Halak

A Halak szemébe nézve gyorsan feltűnik, hogy árad belőle a nyugalom, a bölcsesség. Rá tökéletesen igaz a mondás, amely szerint a szem a lélek tükre. Tisztaságot, mély érzelmeket, melegséget, önzetlen szeretetet sugároz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top