nlc.hu
Horoszkóp
Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Erősítsd magad a növő Hold erejével – Heti holdhoroszkóp 2023. május 24-30.

A növő Hold energiája sokféle tevékenységünk hatását erősíti, legyen szó aktívabb, pezsgő dolgainkról vagy csak egy egyszerű rendrakásról.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – május 24.

A Hold: nő
Jegy: Rák, 16:36-tól Oroszlán

Délelőtt még érzékenyebb lehetsz, akár szentimentális hangulatba is kerülhetsz. Ha mára időzítetted a locsolást, akkor azt még a délelőtt folyamán tedd meg! Érdemes lenne neked is sokat innod, a szükséges vitaminjaidat is most vedd be. Délutánra tüzesebb energiák lephetnek meg, egy pörgős edzés most jól jöhet.

CSÜTÖRTÖK – május 25.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán

Érdemes a hajvágást mára vagy holnapra időzíteni, akár úgy is, hogy nem vágatsz rövid frizurát, egyszerűen csak a hajvégeidből egy kicsit, hogy hajad erősödjön és dúsuljon. Ugyanakkor az epilálást most kerüld. Dolgaid intézésében most jó eséllyel veheted kezedbe az irányítást, indulj el, kezdeményezz, így hamarabb a végére járhatsz a függőben lévő projekteknek.

Lány a holdkaréjon

Fotó: Getty Images

PÉNTEK – május 26.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán

Energikus, aktív nap várhat ma rád, használd ezt ki és kerekítsd le minden függőben lévő feladatodat, hogy a pünkösdi hosszú hétvégébe nyugodtan ugorj bele, úgy, hogy rendben vagy minden kötelezettségeddel és fejben nem kell már ezeken agyalnod. Az este pedig ideális egy pörgős baráti bulira vagy akár egy tüzes randevúra…

SZOMBAT – május 27.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán, 05:06-tól Szűz

A májusban vethető magokat most érdemes elszórnod a kertben, és már a palánták is mehetnek ki a földbe némi szoktatás után, elmúlt a májusi fagyok veszélye. Most aztán minden extra növekedésnek indulhat. Ha nincs kerted, akkor nézd meg, hogy milyen egyéb magokat lenne jó elvetned életedben – most minden nő és fejlődik, nem mindegy, hogy figyelmeddel és energiáiddal mit táplálsz napról napra.

VASÁRNAP – május 28.

A Hold: nő
Jegy: Szűz

Ha vendégeket látsz, ez most tökéletes nap arra, hogy villámgyorsan rendet tegyél, minden haptákban álljon, mire megérkeznek. Forrhat a kezed alatt a munka a készülődéstől, még könnyebb dolgod van, ha mindennek megtalálod a legoptimálisabb helyét. Ha gondban vagy ezzel, nézd meg, hogy milyen gyakran és hol használod elsősorban az adott tárgyat és úgy helyezd el, hogy a leginkább kézre essen.

HÉTFŐ – május 29.

A Hold: nő
Jegy: Szűz, 16:51-től Mérleg

A hétvégi bulik után ma tarthatsz egy csendesebb napot, amikor rendezed soraidat, mindent a helyére teszel, nemcsak tárgyaidat, hanem érzelmeidet és gondolataidat is. Ezzel jó eséllyel csökkentheted a stresszt, ráadásul nemcsak mára, hanem az előtted álló hétre is.

KEDD – május 30.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg

Ha ma beleveted magad a tennivalókba, helyezd előtérbe azokat a feladatokat, amelyeket másokkal együtt tudsz (vagy kell) végezni. Igyekezzetek összehangolódni, mert ettől nemcsak gyorsabbak és eredményesebbek lesztek, hanem a hangulat is oldottabbá válik. Most bővelkedhetsz kreatív ötletekben, de mielőtt belevágsz valamibe, vizsgáld meg józanul és reálisan a megvalósíthatóságot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top