nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Ragadd meg a közelgő telihold energiáit! – Heti holdhoroszkóp 2023. május 31. – június 6.

A vasárnapi telihold erőit felhasználhatjuk a vágyott változás elérésére. Ügyeljünk arra, hogy mi jön szembe velünk a héten és hogy mi foglalkoztat, min kattog az agyunk, ezekkel lesz most dolgunk.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – május 31.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg

Alkotásra fel, éld ki kreatív energiáidat, a művészet bármely ágáról legyen is szó. Sőt, bármit is teszel, egy kis figyelemmel, szépérzékkel és harmóniára törekvéssel művészi színvonalra tudod emelni. Emellett érdemes ma az együttműködés lehetőségét keresni. Bár már kellemesen meleg az idő, óvakodj a felfázástól, különösen a reggeli és esti órákban.

CSÜTÖRTÖK – június 1.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg, 01:44-től Skorpió

Mára időzítsd a locsolást és a vizes munkákat. Érzelmeid is bőven áradhatnak ma, amennyire lehetséges, igyekezz ezt uralni és csak annak engedni szabad folyást, amit méltónak érzel magadhoz. Legyen bölcs tanácsadód a régi mondás: Okos enged…

PÉNTEK – június 2.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió

Ma még tarts ki, akaraterőd megacélozódhat és segíteni fog átvészelni az olyan helyzeteket is, amikor felmerül, hogy abbahagyod, nem bírod tovább. Ilyenkor csak még egy kicsit tarts ki, csak a következő lépés erejéig. Koncentrálj erre az egyetlen lépésre, különben elrettenthet a feladat nagysága. De egy lépést képes leszel megtenni! Utána pedig a következőt…

SZOMBAT – június 3.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió, 07:04-től Nyilas

Ma aktívabb, tüzesebb időszak köszönthet ránk, ügyelni kell, hogy másokat ne perzseljünk. A túlfűtött állapotot még fokozhatja a holnapi telihold közeledte, olyan belső feszültséget tapasztalhatunk, amit akár nem is tudunk mire vélni. Amennyire lehet, kerüljük a robbanást, csitítsuk le indulatainkat és főleg ne a másikon vezessük le.

VASÁRNAP – június 4.

A Hold: TELIHOLD
Jegy: Nyilas

Szokatlan szenvedély jöhet ma, ami kalandokra hajszol, ezért légy óvatos. A józan ész szava és a mélyről feltörő vágyak ellentéte óriási belső feszültséget gerjeszthet, amit nem lehet egy vállrándítással félresöpörni. Foglalkozni kell és érdemes vele, még akkor is, ha ez konfliktust okoz, ráadásul jelentős plusz energiát követel.

Holdat ölelő nő

Fotó: Getty Images

HÉTFŐ – június 5.

A Hold: fogy
Jegy: Nyilas, 09:32-től Bak

A telihold utáni fogyó Hold különleges erővel támogatja a fogyókúrát és a méregtelenítést, bármelyikbe érdemes belefognod mától. Azért csodát ne várj, az elszántságodra és akaraterődre is szükség lesz, az égi erők pusztán támogatják, segítik a folyamatot, de azt magadnak kell végigvinned és megvívnod a harcodat…

KEDD – június 6.

A Hold: fogy
Jegy: Bak

A munkádban ma kiemelkedő hatékonyságra és ennek megfelelő eredményekre számíthatsz. Persze oda kell tenned magad, de ma talán könnyebben fogod bírni a nehézségeket, a megerőltető vagy akár monoton feladatokat is. Te csak menj előre kitartóan, ha minden jól megy, fát lehet hasogatni a hátadon, nem lesz könnyű kihozni a sodrodból.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top