nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Fejezd ki, ami benned van – Heti angyalhoroszkóp 2023. május 30-június 5.

Az érzések és a valóság néha nincsenek teljesen fedésben egymással. Ha őszintén közvetíted érzéseidet, könnyebb lesz tisztázni a dolgokat.

Az angyalok szerint nemes érzelmeink kifejezése már-már angyali tett. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy minden dolgodra találd meg a legmegfelelőbb időpontot, ezzel megduplázod hatékonyságodat. Érzelmeid kifejezésére végtelen lehetőséged akad, ne félj kísérletezni, hogy rátalálj az adott helyzetben legtökéletesebbre.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy jó alkalom adódhat, hogy megerősítsd kapcsolataidat nemcsak a családtagjaiddal, de barátaiddal, sőt akár távolabbi ismerősökkel, szomszédokkal is. Egy kedves gesztus, egy empatikus reakció felolvaszthatja a jeget.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy inspirációt kaphatsz a héten, hogy finomítsd, harmonizáld kapcsolataidat. Lehet, hogy neked kell kezdeményezned, ez nem jelenthet problémát, csak arra figyelj, hogy a másikra ráhangolódva tedd ezt, ügyelve a megfelelő kifejezésmódra.

Apa, anya, gyerekek családi ölelésben

Fotó: Getty Images

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy merj nagyot álmodni, és a lehetőségek is megérkeznek. Kezdd az első, kicsi lépésekkel és türelmesen haladj előre. Minél békésebbek az érzelmeid a dologgal kapcsolatban, annál kiegyensúlyozottabb maradsz és nem ragadnak el a negatív érzések.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy nagyon kedvező időszak jöhet, ahol bevetheted társasági lényedet és brillírozhatsz. Ha megfelelő módon fejezed ki belső örömödet, új kapcsolatokat is könnyebben építhetsz ki. A különcködéssel azonban légy óvatos!

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran lehetsz az, aki szeretnél, nem kell minden pillanatban megfelelned mások elvárásainak. A saját eszközeiddel lépj kapcsolatba a világgal, a kifejezési módokon persze lehet és érdemes is finomítani.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy most alkalom adódhat, hogy még jobban bővítsd látókörödet, vedd észre a lehetőséget, ami ezt szolgálja. Lehetsz szókimondó, de csak ha nem gyalogolsz ezzel mások lelkébe. A humorérzék segít, így könnyebben találsz utat mások szívéig.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy mindenben tanulási lehetőség rejtőzhet. Minél jobban megismered az embereket, annál könnyebb lesz a megfelelő módon kifejezni feléjük az érzelmeidet. Így olyanokkal is kapcsolatba kerülhetsz, akikkel eddig nem, tágítva ezzel ismeretségi körödet.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy időről időre érdemes lehet górcső alá venni kapcsolataidat. Találd meg a módját, hogy hogyan tudsz beszélni őszintén érzéseidről, ezzel meglepve a másikat, de akár magadat is. Ez a nyitottság tisztábbá teheti viszonyaidat.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy most a szokásosnál érzékenyebb lehetsz mások érzéseire. Ha ezekre mély érzelmekkel és empatikusan tudsz reagálni, új hidak nyílhatnak meg köztetek és szorosabb kötelékekkel kapcsolódhattok, mint eddig valaha.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy játékosan és kreatívan kifejezve érzéseidet feloldhatod azokat a görcsöket, mely vagy a másikban van, vagy általában a kapcsolatotokat jellemzi. Néha jól jön, ha őszintén és bátran, ugyanakkor a másikat kímélve mondod el a véleményedet.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy kapcsolatba kerülhetsz mélyen emberi dolgokkal. Hagyd, hogy megérintsék a szívedet és inspiráljanak. Arra viszont vigyázz, hogy ne bénítsanak le, őrizd meg határozottságodat és cselekvőképességedet, bátran fejezd ki nemes érzelmeidet.

Ez is érdekelhet Csilagjegyek és a 7 év Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top