nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek utálják a reggelt

Ezek a csillagjegyek utálják a reggelt

Az alvást inkább időpazarlásnak, mintsem szükséges regenerálódási időnek tekintik. Pont ezért, mindig nehezen, fáradtan indul nekik a reggel.

Nyilas

Az álmatlanság sok Nyilas számára nem ismeretlen. A Nyilas eleve folyamatosan azon aggodalmaskodik, nehogy valamiről lemaradjon: akár munkáról, akár magánéletről van szó, ez a csillagjegy mindenről értesülni szeretne, és mindenhol ott akar lenni. Ebből pedig egyenesen következik, hogy az alvásra nem sok ideje jut. Csak akkor alszik, ha már teljesen kimerült, persze még így sem szívesen teszi, csak muszájból.

Ébredés és csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Vízöntő

A Vízöntő igazi agyalós csillagjegy: a fogaskerekek állandóan csikorognak az agyában, ebből következik, hogy az elalvás sem megy neki könnyen. Mindig problémamegoldó üzemmódban van – ha épp nem a saját, akkor mások ügyes-bajos dolgaira igyekszik megoldást találni. Még éjjel is azon gondolkozik, hogyan lehetne a nap 24 órájából a legtöbbet kihozni. Abszolút nem reggeli ember, de hajlandó a legkegyetlenebb ébresztőhangot beállítani, csak azért, hogy az ideje ne alvással menjen el, és tevékenyen teljenek az órák.

Mérleg

A Mérleg is mindig csinál valamit, egyik program után szervezi a másikat, intézkedik, segít, és kínszenvedés neki, ha a nap folyamán egy kis ideig esetleg néhány órás üresjárattal kell szembenéznie. Még este is, amikor a szeme már inkább lecsukódik, mintsem tágra nyílik, küzd az ébren maradásért, és ha mást nem is, de a közösségi média hírvonalát végigpörgeti. Teszi ezt mindaddig, amíg a mobillal a kezében el nem alszik, és olyan mély álomba zuhan, hogy reggel meg sem hallja az ébresztő hangját.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top