nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, akiknek a pletyka a lételeme

3 csillagjegy, akiknek a pletyka a lételeme

Bizonyos csillagjegyek annyit pletykálnak, amennyit csak lehet, és azt tartják róluk, hogy minden körülöttük zajló eseményről tudnak.

Ikrek

Az Ikrek szülöttei hajlamosak ígéretet tenni arra, hogy sosem árulják el, amit megtudtak, aztán mégis elmondják mindenkinek. Gyakran el tudják nyerni a bizalmadat, ehhez elég jól értenek. Meggyőznek, hogy áruld el az összes információt, amire szükségük van, közben azt is megígérik, hogy egy léleknek sem árulják el a titkodat. Mire észreveszed, hogy épp elmondtad nekik azt is, amit nem akartál, addigra már túl késő. Annak ellenére, hogy ők a legnagyobb pletykafészkek, nagyon jól értenek a hozzájuk vezető szálak eltüntetéséhez. Másrészt a pletykában való kiválóságuk nyilván rossz színben tünteti fel őket.

Csillagjegyek és a pletyka

Fotó: Getty Images

Mérleg

Míg a Mérlegek igazságérzetükről és tisztességes szabályaikról híresek az életben, a pletykafészkek listáján is elől állnak. Bár édes, ártatlan és szeretetteljes egyéneknek látszanak, a pletykák bűvöletbe ejtik őket. Kedves modoruk lehetővé teszi, hogy nyíltan pletykáljanak. Nem törődnek azzal, hogy mindezt titokban tegyék, élvezik, hogy nyíltan felvállalhatják, és nem tartanak attól, hogy emiatt elítélik majd őket. Arról is ismertek, hogy mindenkivel, még az ellentétes oldal képviselőivel is barátkoznak, és minden szempontot egyformán figyelembe vesznek. Másrészt, nem számít, melyik oldalban bíznak, mielőtt valamit megítélnek, hajlamosak minden szögből alaposan megfontolni a tárgyalt témát.

Vízöntő

A Vízöntők szeretnek abban a színben feltűnni, hogy nem kedvelik a pletykát és a drámát, pedig erősen kötődnek hozzá. Bár látszólag szeretnék, ha nem kevernék bele őket, és nem kellene bemocskolniuk a kezüket, igenis imádják a pletykát. Másrészt míg fenntartják annak az illúzióját, hogy ők már túl érettek a drámához, mégis nagyon körmönfontak, úgy tartják kezükben a szálakat, hogy az senkinek sem tűnik fel. A Vízöntők egy pletykához hozzá is tesznek, hogy még érdekesebb legyen. Igazából a botrányra vágynak, ami több mint szórakoztató számukra. Természetesen ezzel nem fognak a Vízöntők egyetérteni, mert az egójuk nem engedi, hogy beismerjék.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top