nlc.hu
Horoszkóp

Meghódíthatatlan csillagjegyek

Csillagjegyek, akiket nagyon nehéz meghódítani

Valójában őket elcsábítani igazi kihívást jelenthet, mert nem adják könnyen a bizalmukat, ahogyan a szívüket sem.

Oroszlán

A büszke és makacs Oroszlán szereti, ha üldözik, és nem adja magát harc nélkül. Annak az embernek, aki el akarja érni egy Oroszlán nő szívét, sok időt, erőfeszítést és pénzt kell áldoznia. Az önfejű szépség szereti a szép udvarlást, a drága ajándékokat, a szokatlan meglepetéseket és a magabiztos férfiakat. Egyszerűen fogalmazva, szeretetét és figyelmét ki kell érdemelni.

Halak

Szinte lehetetlen elcsábítani egy nőt, aki a Halak égisze alatt született. Ha azt hiszed, te döntöttél úgy, hogy megszerzed, ne ringasd magad hiú tévhitekben – valójában ő már régen kiválasztott téged, és ügyesen manipulál. Egy Halak nő bizonyos távolságban tartja a férfit, mert őt mindennap meg kell hódítani.

Nehezen meghódítható csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Ikrek

Az Ikrek csillagjegyű nő csak első pillantásra tűnik komolytalannak. Valójában egy Ikrek nőt nehéz megszerezni, mert flörtöl, játszik, flörtöl, flörtöl, de nem enged közel. Gyorsan és könnyen elragadtatja magát, de ugyanolyan gyorsan elveszti az érdeklődését. Amíg az Ikrek nő őszintén vonzódik valakihez, addig ott lesz, de amint egy érdekesebb férfi kerül a látóterébe, azonnal megfeledkezik az addigi kiszemeltről. Fontos asztrológiai tény: sok Ikrek inkább a szabad kapcsolatokat részesíti előnyben, mint az állandó kapcsolatokat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top