nlc.hu
Horoszkóp

Igaz szerelem

Igaz, őszinte szerelemre vágysz? Ezektől a jegyektől megkaphatod

A horoszkóp szerint, ha közéjük tartozol, a párod nagyon szerencsésnek érezheti magát. Persze ez fordítva is igaz.

Honnan tudhatod, hogy a számodra megfelelő párt választottad, aki hasonlóan mély érzéseket táplál irántad, mint amit te adsz neki?

Csillagjegyek és a szerelem

Fotó: Getty Images

Bika

A Bika az egyik legszenvedélyesebb és legérzékibb csillagjegynek számít. Mély érzésű és erős személyiség, az esze helyett többnyire az érzelmei vezérlik, és csökönyössége miatt olykor nem könnyű őt elviselni. Ezzel szemben nagyon hűséges a párkapcsolatában, s ha egyszer elnyered a bizalmát és a szerelmét, az esetében egész életére szól. Óvakodj attól, hogy megcsalod vagy fájdalmat okozol neki, ezt ugyanis sosem viseli el.

Mérleg

A Mérleg a többiek szükségleteit és igényeit mindig a sajátja elé helyezi. Akkor elégedett igazán, amikor a környezetében élőket boldoggá tudja tenni. Nem véletlen, hogy olyan sok szeretettel és figyelemmel árasztja el a párját, amennyire csak képes. Nagyszerű barát és partner, aki imádja a társát. Ő az, aki szentül hisz az igaz szerelem létezésében.

Rák

Nincsenek sokan, akik olyan szeretetet és törődést mutatnának mások felé, mint a Rák. Az ő szíve mindig csordultig van érzelmekkel és együttérzéssel a körülötte lévők irányába. Ha párod is a Rák jelében született, akkor biztos lehetsz benne, bármit hajlandó megtenni azért, hogy a gondodat viselje. Persze, hihetetlenül boldog, mert boldognak láthat téged.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top