nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Le a koloncokkal! – Heti holdhoroszkóp 2023. június 14–20.

A vasárnapi újholdra készülve megszabadulhatunk a terhektől, ugyanakkor új, friss energiák pezsdülhetnek fel bennünk.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – június 14.

A Hold: fogy
Jegy: Bika

Nézz ma rá növényeidre, akár csak néhány cserépnyi szobanövényről van szó, akár kerted van. Gondozd őket igényeik szerint, meghálálják a törődést. Magadról se feledkezz meg, jótékony hatású, ha ma kíméletesen átmozgatod magad, különös tekintettel a nyakadra, válladra, csuklyásizmodra és a hát felső szakaszára. Engedd, hogy leszakadjon rólad a felhalmozott stressz.

CSÜTÖRTÖK – június 15.

A Hold: fogy
Jegy: Bika

Ma érdemes belevetni magad a selejtezésbe, lomtalanításba, szabadulj meg a haszontalan dolgoktól. Találj helyet azoknak a dolgoknak, amelyek még használhatóak, de már nincs szükséged rá vagy több van belőle. Az arc- és testápolásban segítségül hívhatod a fogyó Hold erejét, radírozz, epilálj, tisztíts, szabadulj meg a szennyeződésektől!

PÉNTEK – június 16.

A Hold: fogy
Jegy: Bika, 03:47-től Ikrek

Ma könnyedebbé válhatsz minden szempontból, testileg és lelkileg egyaránt. Használd ezt ki és mára időzíts, szervezz mindenféle megbeszélést. Lehet, hogy még a végtelenbe nyúló értekezleteket is jobban viseled, sőt, viccesre veszed. Estére érdemes családi vagy baráti programhoz csatlakozni.

SZOMBAT – június 17.

A Hold: fogy
Jegy: Ikrek

Az újhold előtti napon végy egy nagy lendületet a tisztításban, selejtezésben. Nagytakarítani is még ma érdemes. Ha ezek most nem férnek bele az idődbe, legalább a lakást jól szellőztesd ma át. Ugyanezt tedd meg a tüdőddel is, sétálj, mozgasd át magad a friss levegőn. Közben vegyél néhány mély lélegzetet úgy, hogy ellazulsz, a levegő útjára figyelsz és kilélegzed magadból a héten összegyűlt feszültséget.

VASÁRNAP – június 18.

A Hold: ÚJHOLD
Jegy: Ikrek, 12:57-től Rák

A mai újhold az Ikrek jegyében új kezdet ígéretét sejteti. Ha megteheted, kicsit ma vissza is húzódhatsz, kiszállva a pörgésből, nyugodtan, magaddal. Vedd sorra, hogy miben szeretnél elmélyülni, mivel bővítenéd tudástáradat, most kéne ezekbe belevágni. Ráadásul előttünk a nyár, így több időnk is lehet erre. Ezzel új esélyeket teremtünk magunknak, új lehetőségeket vonzva életünkbe.

Új célok, új távlatok rajzolódhatnak ki lelki szemeid előtt. Ne vesd el a legképtelenebb ötleteket sem, melyeket most még őrülten hangoznak, de ki tudja, milyen lehetőségeket tartogat számodra a jövő…

Láncait szétszakító nő

Szabadon (Fotó: Getty Images)

HÉTFŐ – június 19.

A Hold: nő
Jegy: Rák

Kissé szentimentálisan vagy túlcsorduló érzelmekben fürödve kezdődhet ez a hét, de ezt előnyödre is fordíthatod. Finomabb érzékelésed és empátiád is megnőhet, ezek segítségével pedig elkerülheted vagy inkább megelőzheted a feszültségek kirobbanását. Kerüld el a félreértéseknek még a lehetőségét is és ne vedd a szívedre a másik hirtelen reakcióját.

KEDD – június 20.

A Hold: nő
Jegy: Rák

Ma a lubickolásé a főszerep, ha teheted, menj strandra, fürdőbe, de egy kiadós szaunázás is csodát tesz, ha egyébként egészségi állapotod megengedi ezt. Egész nap óvakodj a veszekedéstől, ami nem biztos, hogy könnyű lesz, mert sértődés és harag ütheti fel a fejét egy pillanat alatt. Igyekezz ma kimutatni jó érzelmeidet, szeretetedet, nem is feltétlenül szavakkal, hanem érintéssel, gesztusokkal, megértő viszonyulással.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top