nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek viharos kapcsolatra számíthatnak

Ezek a csillagjegyek viharos kapcsolatra számíthatnak

Ami néhány csillagjegypárosnál a párkapcsolatban remekül működik, az másoknál korántsem ennyire egyértelmű.

Kos és a Skorpió párkapcsolata

Jóllehet a Kos és a Skorpió szinte mágnesként vonzza egymást, kapcsolatuk mégis viharos és drámai. Mindkét csillagjegyet a Mars uralja, a konfliktusok bolygója pedig nem könnyíti meg mindennapjaikat. A Kos imád vitatkozni, a Skorpió inkább passzívan agresszív, a végeredmény pedig, hogy megőrjítik egymást, nem beszélve a mindennapos féltékenységi jelenetekről. S miként orvosolhatják problémájukat? A kulcs a kettejük közötti párbeszéd. A Kosnak jobban kellene kezelnie a feszült helyzeteket, míg a Skorpiónak meg kellene nyílnia és megosztani párjával a gondolatait. Ha mindketten hisznek a kapcsolat jövőjében, erősítik az egymással szembeni bizalmat és tiszteletet, egészséges kötelék alakulhat ki közöttük.

A Bika és a Nyilas szerelme

Esetükben két teljesen különböző személyiségről van szó, akik igen gyakran nem értik meg egymást. A Bika számára fontos a stabilitás, a kényelem, amolyan otthonülő típus, míg a Nyilas az örök kalandozó, egyszerűen képtelen hosszabb időre egy helyben maradni. A Bika közönyösnek, szeretethiányosnak találja a Nyilast, míg a Nyilas számára a Bika túlzottan is unalmasnak tűnhet. A konfliktus pedig nem marad el, s ha nem figyelnek oda, a kettejük közötti kapcsolat nem működik. Jóllehet mindketten jóindulatúak, barátságosak, a közös baráti kör egyrészt közös motivációt jelenthet, amit a Nyilas olyannyira keres, másrészt a Bika számára olyan társaságot, amire valóban szüksége van.

Csillagjegyek és a párkapsolat

Fotó: Getty Images

A Bak és az Oroszlán párkapcsolata

Mindketten szorgalmasak, célirányosak, tudatosak, így nem kell hozzá sok, hogy rivalizáló, s ennek köszönhetően igen viharos kapcsolatban találják magukat. Ugyanakkor a Bak és az Oroszlán is szereti, ha ő irányíthat a kapcsolatban. Azt a helyzetet pedig fura mód képtelenek kezelni, ha a másik ér el sikereket. Az Oroszlán elvárja, hogy elismerjék vezető szerepét, míg a Bak valósággal munkamániás, számára első a kötelesség. Folyamatosan versenyeznek, elsők akarnak lenni, a Bak szerint ugyanakkor az Oroszlán nem érdemel győzelmet, sziporkázó egyénisége méltánytalan előnyhöz juttatja. A párkapcsolatnak csak abban az esetben lehet esélye, ha versenyszellemüket nem egymással szemben élik ki, és inkább arra törekszenek, hogy minél mélyebben megismerjék egymást.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top