nlc.hu
Horoszkóp

Kemény munkával csodálatos kapcsolat lehet az övék

Vízöntő és Halak: mennyire passzolnak egymáshoz?

Holnap véget ér a Vízöntő hava. De vajon milyen kapcsolatban van állatövi szomszédjával, a Halakkal? Erre keressük a választ.

Az ő kettősük talán nem a legszerencsésebb csillagjegy párosítás. De ha mindketten ugyanannyi erőfeszítést tesznek a párkapcsolatba, egyedülálló harmóniát alakíthatnak ki. Mindkettejüknek kompromisszumokat kell hozni a szerelemért, és megtanulni, hogy a sikeres kommunikáció az ő esetükben ennek a harmóniának az alapja. 

Ennyire passzolnak egymáshoz:

  • Szerelem – 57%
  • Szexualitás – 49%
  • Barátság – 50%
  • Kommunikáció – 42%
szerelmespár szívet mutat

Fotó: Unsplash

Így működik köztük a szerelem

Mindketten tele vannak szenvedéllyel és kreativitással. Igencsak a föld fölött járnak, és mindketten ragaszkodnak a fantáziavilágukhoz. Szeretnék megtartani a függetlenségüket, de elvárják a másiktól, hogy áldozatot hozzon a kapcsolatért. Ha képesek ebben megtalálni az egyensúlyt, csodálatos kapcsolat bontakozik ki.

Ilyen lehet a szexualitás

A kísérletező, spontán Vízöntő talán nem találja elég izgalmasnak és élénknek az érzéki, hosszas együttlétekre vágyó Halakkal az együttlétet. Össze kell szokniuk, esetükben időre van szükség, amíg egymáshoz találnak: ekkor lángoló és bensőséges lesz a fizikai kapcsolat.

Barátság, kapcsolódás

Nagyon jól kezelik a konfliktusokat, viszont káros a kapcsolatukra, ha bármelyik fél nem engedi el a haragot, és elidegenedik a másiktól. Érzelmileg és intellektuálisan is adódhatnak nehézségeik: a Vízöntőt bosszantja, ha párja valami nem képes megérteni, a Halakat viszont az, hogy a másik nem tudja kifejezni az érzelmeit. Szükségük van egy nagy adag közös élményre, érdeklődésre, hogy minden ne jelentsen komoly problémát. 

Így kommunikálnak egymással

Addig jó, amíg egyetértenek. Amint összecsapnak, mindegyik a maga véleményét tartja fontosabbnak, és igyekszik meggyőzni a másikat. Ha nem billennek ki ebből az állapotból, heteken át tartó csatározás, viták vezethetnek teljes érzelmi kimerüléshez: ami a kapcsolat végét jelentheti.

Tippek a jó Vízöntő-Halak kapcsolathoz

  • Engedj a a büszkeségedből.
  • Ne menj bele olyan vitába, amiről pontosan tudod, hogy a másik csak felbőszül, de nem fog engedni.
  • Ha Vízöntő vagy, legyél kevésbé uralkodó.
  • Ha Halak vagy, őrizd meg a higgadtságodat.
  • Kulcs: a kölcsönös tisztelet és kompromisszumkészség

(via Astrotalk)

Ezt olvastad már?

Vízöntőt szeretőnek? Soha!

Ez is érdekelhet szerelmespár hajón Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top