nlc.hu
Horoszkóp

Ezektől a csillagjegyektől mindenki kikészül

Ezektől a csillagjegyektől mindenki kikészül

Nem könnyű velük kijönni, mert amikor valamit a fejükbe vesznek, képtelenség meggyőzni őket az ellenkezőjéről.

Mérleg

A Mérleggel egyszerűen képtelenség vitatkozni. Gyűlöli a veszekedéseket, a konfliktusokat, ezért úgy tesz, mint aki meg sem hallja, amit mondasz neki. Egy idő után nem véletlenül áll égnek a hajad tőle, mert ő biztos, hogy mindig kibújik a számára kényelmetlen szituációkból. Valójában semmit sem tesz, passzívan viselkedik, lemered, és csak süket fülekre találsz nála. Hajlamos úgy tenni, mintha minden a legnagyobb rendben lenne, miközben a valóság ennek szöges ellentéte. Hiába is próbálsz dűlőre jutni vele, és hosszasan sorolod a logikus érveket, sült hal módjára mélyen hallgat. Abban reménykedik, hogy a problémák maguktól megoldódnak…

Csillagjegyek, akik nagyon idegesítőek

(Fotó: Getty Images)

Halak

A Halak a konfliktusok elől mindig kiúszik, és ilyenkor a saját biztonságosnak vélt világába menekül. Kívülről nézve úgy tűnhet, teljes mellszélességben melletted áll, figyelmesen hallgat, de valójában egészen máshol járnak a gondolatai. Igazság szerint fogalma sincs, mit mondasz neki, s a kérdésekre sem tudja a választ. Ez a passzív magatartás nagyon bosszantó lehet, pedig ő csak érzékeny lelkét próbálja óvni, ezért menekül el a viták és a felelősség vállalása elől. Bármilyen kedves és empatikus típus is, kiszámíthatatlanságával gyakran borzolja az idegeidet. Fogadd el őt olyannak, amilyen, mást nemigen tehetsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top