nlc.hu
Horoszkóp

3 csillagjegy, aki képtelen az önszeretetre

3 csillagjegy, aki képtelen az önszeretetre

Aki nem tudja magát elfogadni és szeretni, annak problémája lehet ezzel mások felé is.

Skorpió

Amilyen nehezen enged közel magához, annyira képes szeretni, gondoskodni és védelmezni. Ha a barátja vagy, pontosan tudod, milyen, amikor ő kiáll érted. Viszont annyira magabiztos, hogy soha nem gondolnád róla, problémája van saját magával. De sajnos nem törődik az igényeivel, fájdalmaival, inkább háttérbe szorítja. Pedig ha dolgozna magán, elfogadná az érzéseit, gyengeségeit, és megszeretné magát.

Önmagunk szeretete

(Fotó: Getty Images)

Bak

Mindent célként kezel, pedig az érzelmi életet, önismeretet nem lehet csupán fegyelemmel irányítani. Amikor elér valamit saját magával kapcsolatban, nem engedi el magát, nem örül önfeledten. Úgy érzi, ez is pipa, jöhet a következő feladat. Ez nem igazi önszeretet. Meg kell tanulnia időt adni saját magának, hogy örüljön, hogy élvezze, amit épp elért: hogy elfogadja, ő is szerethető és elég jó.

Szűz

Az ő maximalizmusa ebből az elégedetlenségből fakad. Tökéletes szeretne lenni, mert azt hiszi, akkor tudja csak elfogadni magát. Folyton aggodalmaskodik, és lelkiismeret-furdalása lesz, ha elengedi magát, és pár percig semmit nem csinál. Először meg kell tanulnia lazítani, elengedni dolgokat. Ha erre képes, akkor jöhet a szigorú elvárások elengedése is. Amint elfogadja, hogy a hibák, tökéletlenségek is hozzá tartoznak, megtalálja hozzá az utat mások szeretete is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top