nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nem tudják, mi az az önszeretet

Ezek a csillagjegyek nem tudják, mi az az önszeretet

Pedig amíg nem vagy képes önmagad szeretni, addig mások felé sem tudsz feltétel nélküli szeretetet érezni.

Skorpió

A Skorpió látszólag annyira magabiztos, hogy soha nem gondolnád róla, problémája van saját magával. De sajnos nem törődik az igényeivel, fájdalmaival, inkább háttérbe szorítja. Nem foglalkozik a saját lelkével, és ez egy idő után kiütközik. Pedig ha dolgozna magán, elfogadná az érzéseit, gyengeségeit, és megszeretné magát.

Csillagjegyek és az önszeretet

Fotó: Unsplash

Bak

Mindent célként kezel, pedig az érzelmi életet, önismeretet nem lehet csupán fegyelemmel irányítani. Amikor elér valamit, nem örül önfeledten, nem dicséri magát. A Bikának kell tanulnia időt adni saját magának, hálás lenni saját magának és szeretni önmagát. Ha ezt elhiszi, elfogadja, akkor lesz igazán teljes.

Szűz

Tökéletes szeretne lenni, mert azt hiszi, akkor tudja csak elfogadni magát. Meg kell tanulnia lazítani, elengedni dolgokat. Ha erre képes, akkor jöhet a szigorú elvárások elengedése is. Amint elfogadja, hogy a hibák, tökéletlenségek is hozzátartoznak, onnantól kezdve képes lesz az önszeretetre is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top