nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek önmagukat szeretik igazán

Ezek a csillagjegyek önmagukat szeretik igazán

Ők azok, akik csak magukra gondolnak, senki másra.

Bika

Ő mindig mást hibáztat. Mások földbe döngölése neki energiát ad, ezzel tuningolja magát, amikor belül bizonytalan. Időnként kifejezetten örül mások szenvedésének. Ő tökéletes, és mindent úgy ad elő, mintha valójában jót akarna. A Bikának van ilyen oldala is, vigyázz vele!

Nárcisztikus csillagjegyek

(Fotó: Getty Images)

Vízöntő

Olyan társat keres, aki ösztönzi őt. De amint úgy érzi, nem tud föléd kerekedni, mert okosabb, érdekesebb vagy nála, elkezdi az aláaknázást. Nagyon ügyesen manipulál, igyekszik megdönteni az önbizalmadat. Nagyon kell vele vigyázni, mert okos, és egy lépéssel tényleg mindig előtted jár, a saját érdekeit tartja szem előtt, bármilyen helyzetbe is kerüljön.

Oroszlán

Szereti a tündöklést, csakis a középpontban szeret lenni. Képtelen elviselni, ha valaki jobb nála, a kritikától őrjöng. Persze ezt nem láthatja senki, a világ előtt a tökéletesség álarcát viseli. Mások előtt erős kezű vezető, viszont otthon fordul a kocka… ha ellentmondás van, lesöpri, megsemmisíti a társát. Ha ilyen Oroszlánnal találkozol, talán jobb tovább állni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top