nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek a Rák havában

Csillagjegyek, akiknek a Rák havának utolsó napjai is borzalmasak

Ezek a csillagjegyek nem találták a helyüket a Rák havában, ami még július 23-ig tart. A következő pár nap sem lesz egyszerű a számukra.

Oroszlán

Kétségtelenül ez most nem a te időszakod, még mindig nem! És a rossz kedvedet nyugodtan ráfoghatod a Rák havára. Olyan érzékenynek és sebezhetőnek érzed magad, hogy szíved szerint elbujdokolnál a világ elől. Valójában jól is teszed, ha nem most akarsz tündökölni. Lesz még rá alkalmad. Próbálj inkább kicsit befelé figyelni, a lelkedre. A megérzéseid is erősebbek most, és ha csendben fülelsz, meghallod a válaszokat.

Csillagjegyek és a Rák hava

Fotó: Getty Images

Nyilas

Semmi sem tesz erősebbé, mint amikor szembenézel a saját démonaiddal. Annak ellenére, hogy alapvetően optimista és életvidám vagy, ebben az időszakban nem leszel topon, bármennyire is szeretnél. Ne erőltess most semmit sem, inkább picit vonulj vissza a saját nyugalmadba. Szinte bizonyosan megtapasztalod a lelki mélységeket, amit valójában sosem könnyű kezelni, de a legmélyebbről feltámadni elképesztő energiát és magabiztosságot ad neked.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top