nlc.hu
Horoszkóp

3 szuper tipp a mai Tízmilliószoros napra

3 szuper tipp a mai Tízmilliószoros napra

2023. július 21-én, pénteken, azaz ma van idén a harmadik tízmilliószoros nap. Ilyenkor a gondolataink tízmilliószorosan hatnak. Hoztunk néhány tippet, mire érdemes figyelni.

Helyezd fókuszba a jó érzéseket!

Azt szokták mondani, hogy ilyenkor érdemes nagyon pozitív dolgokra gondolni, a nap folyamán. Hát jó, de nem mindig olyan könnyű ez! Ezért érdemes rákészülni egy kisebb szeánsszal, nem sok idő, 5-10 perc, egyszerűen csak ülj le és gondold végig, hogy mik azok a dolgok, amikért hálás vagy. Először nehéz lesz, de, ahogy belelendülsz egyre több dolog fog az eszedbe jutni. Ez a gyakorlat az egész napodra pozitív hatással lesz, éppen ezért érdemes lehet máskor is csinálni.

Írj kívánságlistát!

Ilyenkor nem csak a szimpla gondolatok, de a kívánságok is tízmilliószorosan hatnak, így érdemes konkrétan meg is fogalmazni, hogy pontosan mi az, amire vágysz, mit szeretnél elérni. Ez hatásosabb, ha le is írod, kézzel egy papírra.

Jutalmazd magad!

Mik szerepelnek a kívánságlistádon? Teremtsd meg azt a miliőt, minthogyha már teljesültek is volna. Szeretnél több énidőt? Ülj be csak úgy a kedvenc kávézódba! Nagyobb felszabadultságra, több önbizalomra vágysz? Próbálj meg tudatosan úgy járni-kelni az utcán mintha ez már megvalósult volna és zsigerből menne, jó élmény lesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top