Horoszkóp

Heti horoszkóp 2019. február 18-24.: A keddi teliholdat csodás folytatás követi

A hét legrázósabb napja a keddi telihold lesz. De nem minden csillagjegy szenved a hatásától. A feszültséggel, a türelmetlenséggel ugyanakkor mindenkinek számolnia kell. A horoszkóp szerint a hét további napjai szuperül alakulnak.

KOS

kos heti horoszkópHétfőn energikusnak érzed magad, majd a kedd valójában nem a tízmilliószoros nap miatt lesz ragyogó, hanem azért, mert dupla szuper fényszög (Hold–Jupiter, Hold–Uránusz) lesz az égen. Szerdától a föld energia erősödése józanságot és gyakorlatiasságot hoz neked, ami épp kapóra jön, ha észszerű döntést kell hoznod. Csütörtök délutántól a szerelemé a főszerep, emiatt alig tudsz a munkádra koncentrálni. Pedig tudod, hogy ráérsz magánéletet élni, szerelembe esni a hétvégén is. Szombaton jó esélyed nyílik erre.

BIKA

bika heti horoszkópTöbb nagy esemény zajlik az égen, amely a te életedben is több nagy változást jelent. Kedden a telihold nem érint téged kellemetlenül, ám a környezetedben lévőket annál inkább. Legyél velük toleráns! Könnyű lesz a dolgod, mert három nap alatt négy szuper fényszög (Hold–Mars, Hold–Szaturnusz, Hold–Vénusz, Hold–Plútó) segít téged keddtől csütörtökig. Hétvégén a vasárnap lesz a kedvenc napod. Úgy tűnik, valaki nagyon keresi a társaságodat, a közelségedet. Biztos, hogy vonz. Kérdés, hogy szabad-e…

IKREK

ikrek heti horoszkópVihar előtti csendet érzékelsz hétfőn. Joggal, mivel éjfél előtt (23:53-kor) a Nap belép a Halakba. Ráadásul kedden telihold és tízmilliószoros nap is lesz, melyek aktuálissá teszik, hogy átgondold a karrieredet. A telihold hatására mégis úgy érezheted, a karriered és a magánéleted ellentétbe kerül. Holott ez tévedés. Mindkettőre szükséged van, csak az egyensúlyt kell megtalálnod. Csütörtök délutántól optimistábbá válsz a Mérleg Holdnak köszönhetően, ami a hétvégédet is bearanyozhatja.

heti horoszkóp 2019. február 18-24.

Feszültséget, ellentéteket hoz a keddi telihold (iStockphoto)

RÁK

rák heti horoszkóp„A malmodra hajtja a vizet”, hogy a Nap hétfőn éjjel átlép a Halakba. Ettől aztán lubickolsz, mint hal a vízben. Azonban a keddi telihold fokozott óvatosságra int az utakon, mert baleset veszélyét jelzi. Ne vedd félvállról, mert a tízmilliószoros nap felerősíti a veszélyt (is)! A hét közepén szedd össze magad, és keresd meg azt, akit kerülsz egy ideje! Meg fogsz lepődni, kedvezőbben reagál, mint gondoltad. Hétvégén a vasárnap lesz a te napod a Skorpió Holdnak köszönhetően. Az is „vizes”, mint te.

OROSZLÁN

oroszlán heti horoszkópVeszteségként élheted meg, hogy hétfőn késő éjjel a Nap jegyet vált, pedig nem így kéne felfognod. Ezek után a keddi telihold valósággal kilyukaszthatja a pénztárcádat. A keddi nap a buddhisták szerint tízmilliószoros nap, ami azt jelenti, hogy minden tízmilliószorosan hat. Ez a kiadásaidra is igaz. Szerencsére a föld dominancia (Szűz Hold, Bika Mars, Bak Vénusz, Szaturnusz, Plútó) pont jókor hoz neked megfontoltságot. A hétvége előtt mehetnéked lesz, hidd el, ráérsz a hétvégén is utazni, kirándulni, sétálni.

SZŰZ

szűz heti horoszkópA hét legkritikusabb napja a kedd a tízmilliószoros nap és a telihold miatt. Ez a te szempontodból jó ürügy lehet most a sértődésre, mivel megtámadva érezheted magad. Fölösleges sértésnek venned a többiek megjegyzéseit. Még jó, hogy három nap alatt négy szuper fényszög (Hold–Mars, Hold–Szaturnusz, Hold–Vénusz, Hold–Plútó) lesz keddtől csütörtökig az égen. Szóval minden jóra fordul. Ezek után hajlamos leszel a pénzen aggódni, de nem érdemes. Hétvégén menj valamilyen koncertre, filmre, színdarabra! Ki vagy éhezve a kultúrára.

MÉRLEG

mérleg heti horoszkópNehéz helyzetet szimbolizál a keddi telihold az egészséged szempontjából. Talán a tél vége is közre játszik ebben, amikor a vitaminok és ásványi anyagok kiürülnek a szervezetedből. A hét második felében kiválóan fejezed ki magad a Mérleg Holdnak köszönhetően, ami alkalmas tárgyalásra, megbeszélésre, tanulásra, vizsgázásra. Élj minden lehetőséggel! Hétvégén a szombat elég feszültnek látszik egy Hold–Uránusz-szembenállás szerint. Kerülj minden konfliktust, és térj ki a provokációk elől!

SKORPIÓ

skorpió heti horoszkópÖrülj neki, hogy te kimaradsz a keddi teliholdas „diliből”! Nem érted, hogy a többiek mitől olyan hisztisek. Neked könnyű, mert elemedben leszel a Halakba lépő Napnak köszönhetően. A hét közepén végre előjön a praktikus éned, ami arra jó, hogy a konkrét részleteket a javadra fordítsd. Ebben a föld jegyben járó bolygók támogatnak: Hold, Mars, Vénusz, Szaturnusz, Plútó. Hétvégén a vasárnap lesz a kedvenced. Dupla szuper fényszög (Nap–Hold, Hold–Neptunusz) szerint végre derűssé, sőt derűlátóvá válsz.

NYILAS

nyilas heti horoszkópNeked a keddi telihold belső és külső feszültséget és erős kettősséget hoz. Ráadásul ez egy tízmilliószoros nap, ami mindent meghatványoz. Egyszerre akarsz helyt állni otthon és munkában is, amit most lehetetlennek érezhetsz. Ne aggódj, mert elmúlik! A hét közepén, három nap alatt négy szuper fényszög, keddtől csütörtökig megmutatja neked, hogy meg tudod oldani a problémákat. A hét második felében hallgass a kollégáidra, mert okos dolgokat mondanak! Hétvégén a Hold szerint pihenned kell, ha nem akarsz lebetegedni.

heti horoszkóp 2019. február 18-24.

Tízmilliószoros nap lesz kedden. Részletek holnap! (iStockphoto)

BAK

bak heti horoszkópNagy felhajtás lehet a keddi tízmilliószoros nap miatt. De te érzed, hogy ez ennél komolyabb. Igazad van. A telihold megnehezítheti a kommunikációt és a közlekedést. Legyél óvatos! Jó hír, hogy három nap alatt négy szuper fényszög (Hold–Mars, Hold–Szaturnusz, Hold–Vénusz, Hold–Plútó) lesz keddtől csütörtökig. Ettől elemedben érzed magad, ami magabiztosságot eredményez. De ne várd, hogy a többiek mindent értsenek, vagy egyetértsenek veled! Hétvégén jól tennéd, ha kiszellőztetnéd a fejedet. Menj ki a szabadba!

VÍZÖNTŐ

vízöntő heti horoszkópHétfőn éjfél előtt kicsivel (23:53-kor) véget ér a te hónapod: a Nap kilép a Vízöntőből. Másnap délután telihold lesz, ami fejtörést okoz a pénzügyek terén. Ne aggódj, mert szerencsés fényszögek segítenek neked keddtől csütörtökig. Csütörtöktől elemedben leszel a Mérleg Holdnak köszönhetően. Visszatér a lelkesedésed, ami sikereket hoz neked. Szombaton lesz egy Hold–Uránusz-szembenállás, ami balesetveszélyt jelez. Rendkívül óvatosan kell közlekedned, ha el akarod kerülni a legrosszabbat…

HALAK

halak heti horoszkópVégre hétfőn 23:53-kor a Nap belép a Halakba, mellyel elkezdődik a te hónapod, és jön a szülinapod. Kedden délután kellemetlen telihold lesz az égen, amikor azt látod, hogy sokan kritizálnak, és elégedetlenek veled. Ne foglalkozz velük! Pláne azért, mert ez egy tízmilliószoros nap, amikor minden tízmilliószorosan tér vissza hozzád. A hét második felében nem szabad szórnod a pénzt, erre int a Mérleg Hold. Hétvégén dupla szuper fényszög (Nap–Hold, Hold–Neptunusz) szerint a vasárnap lesz a kedvenc napod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top