nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Veled van a holderő! – Heti holdhoroszkóp 2023. július 26-aug. 1.

A növő Hold ereje arra biztat, hogy arra fordítsuk figyelmünket és abba tegyünk energiát, amit éltetni szeretnénk.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – július 26.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió

Most minden nő és fejlődik, simulj bele ebbe az éltető áramlatba és szentelj energiát annak, amit növelni szeretnél. Céljaink karnyújtásnyira kerülhetnek, de tennünk kell értük aktívan. Nyáron se feledkezzünk meg a szükséges vitaminok, ásványi anyagok pótlásáról. Növényeinkre is gondoljunk, a muskátlik például kifejezetten meghálálják, ha egy kis tápanyagot juttatunk a földjükbe.

CSÜTÖRTÖK – július 27.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió

Ma dominálhatnak érzelmeink, sőt akár meglepő erővel rohanhatnak meg. Úszhatsz az érzelmek árjával, de arra azért ügyelj, hogy ne sodorjanak el. A könnyek is könnyebben jöhetnek, de ezek örömkönnyek is lehetnek. Bár mostanában jöttek esők, de nézzük meg, melyik növényünknek lehet szüksége bővebb locsolásra.

PÉNTEK – július 28.

A Hold: nő
Jegy: Skorpió, 02:25-től Nyilas

Aktivitásra serkentenek a mai nap energiái, nézd meg, hogy hol tudnád magad legaktívabban bevetni. Lehet ez most az alkotás, építés területe, de ugyanúgy az utazás, az új helyek felfedezése, kalandozás az ismeretlenbe, vagy akár egy új mozgásforma kipróbálása. Energiából nem lesz hiány, csak azt kell eldöntened, hogy mire fordítod. Mindenképp olyan dolog legyen, amit erősíteni szeretnél.

SZOMBAT – július 29.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas

Vesd bele magad tüzesen a társasági életbe. Akár új kapcsolatok kialakítására, akár a régiek bővítésére is akadhat lehetőség. Most több idő juthat családi kötelékeink éltetésére, egy vidám bográcsozás vagy grillezés terepet adhat olyan oldott együttlétre, melyben elsimulhatnak a feszültségek. Arra viszont szükség lehet, hogy türelemre intsd magad…

VASÁRNAP – július 30.

A Hold: nő
Jegy: Nyilas, 05:44-től Bak

Bár nyár is van és hétvége is, a józan megfontolás segíthet, hogy tartózkodjunk a végletektől, például ami a kalóriabevitelt illeti. Valamilyen formában visszatérhet a múlt, de ez jól jöhet, mert a régi dolgokat átgondolva jobban megérthetjük az összefüggéseket.

HÉTFŐ – július 31.

A Hold: nő
Jegy: Bak

Ma józanabbul, higgadtabban felmérheted lehetőségeidet és ezek fényében tudsz döntést hozni. Ha valamit építenél, kiviteleznél, ma jóval fegyelmezettebben, megfontoltabban láthatsz hozzá. Ha a tervek szerint szeretnél haladni, így könnyebben fog menni. A mai nap haladása nagy előrelépést jelenthet.

Hölgy a telihold előtt

Fotó: Getty Images

KEDD – augusztus 1.

A Hold: TELIHOLD
Jegy: Bak, 05:57-től Vízöntő

A telihold megviselhet minket érzelmileg és súlyosbíthatja a krónikus betegségek tüneteit, jó, ha felkészülünk erre. Próbáljunk belül nyugodtak maradni, mert jöhetnek puskaporos helyzetek, ahol egy szikra kirobbanthatja a vitát. Lehet, hogy úgy érzed, hogy ma minden felbolydul és irányíthatalanná válik, mint egy ménesnyi betöretlen vadló, de légy türelemmel, lehet, hogy ebből majd valami új bontakozik ki. Reform, újfajta szabadság, megváltozott formák jöhetnek, melyek lehetőségeket tartogatnak számunkra.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top