nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Aktív-passzív egyensúlyban – Heti angyalhoroszkóp 2023. július 25-31.

A nyári időszakban nagyobb tered lehet, hogy harmonikusan váltogasd aktív és passzív tevékenységeidet, és ezzel kiegyensúlyozd magad.

Az angyalok szerint szabadon eldöntheted, mihez is kezdesz értékes nyári időddel. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy most igazán örömet okozhat minden perc, amit a barátaiddal, szeretteiddel tölthetsz. Ne becsüld alá ezt a lehetőséget, még akkor sem, ha egyébként egyedül is könnyedén boldogulsz és nincs szükséged pátyolgatásra.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy a nagy nyári lazaságban te is lehetsz megengedőbb, különösen, ha a többiek hibáiról, tévedéseiről van szó. Ha gyűjtögeted a haragot, ez az elfojtott düh nemcsak konfliktusba keverhet, de neked sem tesz jót semmilyen szinten.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy valószínűleg unatkozni nem fogsz az elkövetkezendő időben. Könnyedséged és szellemességed feldobhatsz bármilyen kerti partit, szóval ne fogd vissza magad, csak arra kell ügyelned, hogy ne pörögj túl, őrizd meg a helyes egyensúlyt.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy bűvös megérzéseid nyáron sem hagynak cserben. Lehetséges, hogy a bulik ellenére szükséged lenne egy kis egyedüllétre, hogy alaposan végiggondolhasd a dolgaidat. Nincs ezzel semmi gond, teremtsd meg magadnak a szükséges énidőt.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy pezsgés, baráti kör, buli várhat, de ennyi helyen és ennyi ember között elkerülhetetlen némi feszültség, zsörtölődés vagy akár kirobbanó vita is. Készülj fel erre és ha kell, legyél te a villámhárító, de semmiképp sem újabb feszültség generálója.

Angyallány hintán

Fotó: Getty Images

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy lehet, hogy már pihentél annyit a nyáron, hogy ismét teljes értékűnek érezd magad, és olyan frissen és összeszedetten vedd feladataidat, ahogy azt elvárod magadtól. De azért légy megengedő és a barátokra, hobbikra is jusson időd!

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy most vetheted bele magad igazán az oly vágyott utazásba. Biztosan jó előre gondolkodtál már ebben, de emellett akadhat lehetőség last minute útra is, ennek se vesd el a lehetőségét. Próbálj a meggyőzés erejével élni, semmiképp se erőszakoskodj.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy bár nyár van és lazábbak vagyunk, de óvakodj a túlköltekezéstől, nehogy később bajod származzon a mostani meggondolatlanságból. Juthat időd alaposabban belemerülni mindabba, amire érdeklődési köröd kiterjed.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy most még nagyobb tere lehet nyílt és barátkozós énednek, mint egyébként. Tere van az álmodozásnak is, sőt, konkrétabb formába is öntheted vágyaid tárgyát. Szánj több időt az alapos tervezésre, még a kivitelezés előtt…

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy szánj most több időt a családodra, akikkel egész évben szilárd támaszai vagytok egymásnak. Most több lehetőséged adódhat a mozgásra is, bár figyelembe kell venned a hőséget. Vizsgáld meg, mit tehetsz még többet az egészségedért.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy pörgős és mozgalmas nyári napok jöhetnek, de mindig maradjon arra időd, hogy kicsit elvonulsz, megnyugszol és befelé figyelsz. Ez megvédhet attól, hogy elveszítsd a kontrollt magad és vágyaid fölött és beleugorj valami meggondolatlanságba.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a pörgős nyár ellenére lehetnek passzívabb időszakaid is, amikor kicsit visszavonulsz és ha nem is gubózol be, de csendesebb, befelé fordulósabb szakasz jön. Ennek is meglesz a haszna hosszabb távon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top