nlc.hu
Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp a csillagjegyeknek

Ellentétek kiegyenlítése – Szerelmi horoszkóp 2023. július 29-30.

Tüzes és földes energiák is jöhetnek hétvégén, de bármi történik is, egymásba kapaszkodva megvan az erőtök, hogy kapcsolatotok erősítésére fordítsátok.

Ismerd meg, milyen kihívások várhatnak a hétvégi szerelmi horoszkóp szerint a csillagjegyedben rejlő erők szerint. A sajátod mellett érdemes elolvasni a párodnak szóló üzenetet is, ennek segítségével jobban tudsz majd kapcsolódni hozzá. A szerelmi horoszkóp segít eligazodni a párkapcsolatok útvesztőjében…

Kos – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bátorságból, sőt merészségből egyáltalán nincs hiányod, néha túl is lőhetsz a célon. De ha romantikáról vagy szerelemről van szó, más szabályok lehetnek érvényesek, mint ahogy gondolod. Szombaton még tüzes energiáid sziporkázhatnak, de lehet, hogy később be kéne húznod a kéziféket…

Bika – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ellentétek játékának lehetsz kitéve a hétvégén, amit a te biztonságra és nyugalomra törekvő éned nehezen viselhet. Lehet, hogy úgy érzed, nincs kihez fordulnod, de tarts ki. Vasárnap már könnyebb lesz támaszt találnod és szilárdan megvetni a lábad, ráadásul a saját belső erőidre is támaszkodhatsz, mellyel párodat is támogathatod.

Csíkos nyugányon kézenfogva üldögélő szerelmesek

Kézenfogva (Fotó: Getty Images)

Ikrek – hétvégi szerelmi horoszkóp

Igyekezz kideríteni, hogy hogyan tudnál kedvesed kedvében járni. Mint mindig, most is járható út a közvetlen és őszinte kommunikáció, a legjobb, ha tisztán, kerülőutak nélkül és nyílt kártyákkal játszol. Szombaton elragadhat a szenvedély, de vasárnapra már elcsitulhatnak az indulatok.

Rák – hétvégi szerelmi horoszkóp

Érzékelésed kicsit összezavarodhat hétvégén, mert a két napon ellentétes hatások jöhetnek, sőt akár kedvesed is egészen másképp reagálhat. Ne tulajdoníts ennek túl nagy jelentőséget, inkább láss a dolgok mélyére vagy egyszerűen csak pároddal összefogva igyekezz beteljesíteni közös terveiteket.

Oroszlán – hétvégi szerelmi horoszkóp

Különböző helyzetek, ellentétes hatások jöhetnek a hétvégén, de te ettől még maradhatsz a helyzet ura, aki belső erejére és szeretetére támaszkodva szilárdan kitart. Mindezt tedd szerényen és nem várva viszonzást – ha párod látja, hogy így működsz, úgyis csodálattal fog adózni…

Szűz – hétvégi szerelmi horoszkóp

Bármi is a hétvégétek tervezett programja, tedd oda magad, add legszebb valódat kedvesednek. Ne torpanj meg, ha úgy érzed, hogy nem vagytok teljesen egy hullámhosszon, megesik az ilyesmi, te csak légy türelmes. Követelőzés és elvárások helyett szeretettel reagálj párodra.

Mérleg – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha nézeteltérés támad köztetek, az átcsaphat heves vitába, de akár konok állóháborúvá is válhat. A közös béke érdekében mindkettőt el kéne kerülni. Idézzétek fel, hogy hogyan képzeltétek ideálisan ezt a hétvégét és kapcsolódjatok össze a közös cél érdekében.

Skorpió – hétvégi szerelmi horoszkóp

Tüzesen indulhat a hétvége, talán túl pörgősen is, de ha jó irányba terelitek, egyre kiegyensúlyozottabbá válhat a hangulat, ehhez persze kell a kölcsönös szeretet és figyelem. Egymásba kapaszkodva és egymás kezét fogva közös harmónia vár benneteket – lehet, hogy ehhez engedned kell bizonyos kérdésekben.

Nyilas – hétvégi szerelmi horoszkóp

Szombaton tiéd a pálya, semmi nem állíthat meg, adj erőt és energiát mindenbe, amit megterveztél. Persze ki ne hagyd a párodat. Ha rohannál is előre, lehet, hogy szükség lehet egy kis megállásra, akár romantikus pillanatokra, akár arra, hogy egyeztessetek. Vasárnap még inkább fogd vissza magad, legyen mód tervezni és átgondolni az előttetek álló kihívásokat.

Bak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Eljöhet hétvégén a te időd, de légy türelmes és semmiképp se feszítsd túl a húrt. Ami neked természetes és magától értetődő, az másnak olyan erőfeszítésébe kerülhet, amit jó, ha értékelni tudsz. Ne fojtsd meg túlzó elvárásaiddal választottadat, hagyd a saját ritmusában működni.

Vízöntő – hétvégi szerelmi horoszkóp

Úgy érezheted, hogy szétszakítanak a kettősségek és dönteni sem könnyű. Engedd meg, hogy pároddal különbözzön a véleményetek. Kellő belátással és mindkettőtök részéről történő engedékenységgel közös nevezőre juthattok – a közös boldogságért, féltékenység nélkül.

Halak – hétvégi szerelmi horoszkóp

Ha úgy érzed, hogy ellentétes hatások össztüzébe kerülsz is, bátran kiállhatsz magadért. Idézd fel terveidet és vedd rá párodat, hogy módszeresen, lépésről lépésre haladva közösen érjétek el, amit kitűztetek. Összefogva tiétek a pálya!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top