nlc.hu
Horoszkóp

Izing Klára augusztus havi horoszkópja

Havi horoszkóp 2023. augusztusra

A Nap, a Vénusz és a Jupiter között létrejövő konstellációból arra lehet következtetni, hogy talán sokkal elfogadóbbak lehetünk, mint korábban bármikor.

Olvasd el, mit várható a közeljövőben a havi horoszkóp szerint!

Kos – augusztusi horoszkóp

Az lenne a jó, ha figyelmed fókuszában a pénz állna. Minden esély megvan arra, hogy olyan összeg üsse a markodat, amelyből akár tartalékot is képezhetsz. A szerelmi kapcsolatokat átmenetileg nehézzé tehetik kedvesed gondjai. Akivel most hozna össze a sors, annak a személynek bonyolult ügyei tehetik nehézzé a hétköznapjait. A munkában azért érhetsz el remek eredményt, mert most elmondható, hogy nem kíméled magad, ezért kiváló teljesítményt nyújthatsz. Mivel Fortuna támogatását élvezheted, ezért ne hagyd ki a szerencsejátékokat.

Bika – augusztusi horoszkóp

A te esetedben most nem igaz a régi mondás, miszerint akinek szerencséje van a szerelemben, annak kevesebb a szerencséje pénzügyekben. Viszont a családtagokkal most nehezebben tudsz kijönni. Megeshet, hogy te vagy az, aki nem tudod elfogadni a kialakult helyzetet, és ez is hozzájárul ahhoz, hogy kiássátok a csatabárdot. A politika beleszólhat hétköznapjaid alakulásába. Ha szülő vagy, a gyermekeddel olyan dolgokat is meg tudsz beszélni, amely talán eddig a tabu témák közé tartozott.

 

Ikrek – augusztusi horoszkóp

Ha kommunikációról van szó, akkor sajnos most nem állsz a helyzet magaslatán. Ami azt jelenti, hogy oda kell figyelni arra, amit mondasz. Világosan és egyértelműen kellene fogalmaznod, így kerülheted el a félreértéseket és a nyomában járó nagyobb bajokat. Kedvez az idő mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügynek, családtagnak is a segítségére lehetsz. Megeshet, hogy kopogtathat az ajtódon a múlt. Ennek hatására többször járhatnak a gondolataid egykori eseményeken. A párkapcsolatokra az utazás jó hatást gyakorolhat.

Augusztus felirat a tengerparti homokbanRák – augusztusi horoszkóp

Anyagi ügyeid siralmas képet mutathatnak, sajnos nincs annyi pénzed, mint amennyire szükséged lenne. Ennek hatására talán újra kellene tervezni a családi költségvetést. Annyira jól tudsz most kommunikálni, hogy talán még homokot is el tudnál adni a sivatagban. Ezért most kell előadni azt is, ami már egy ideje foglalkoztat, mert elérheted a célodat. A nagyobb vásárlások lebonyolítására is kiváló ez az időszak. A házasságokban, régi együttélésekben társadnak olyan problémája alakulhat ki, amelyben nagy szüksége lehet a segítségedre.

Oroszlán – augusztusi horoszkóp

Ha pénzről van szó, akkor a helyzet magaslatán állhatsz. Vagyis egyszerűen a pénzcsinálók táborába tartozol, és talán még a szemétből is aranyat varázsolhatsz. Ugyanakkor olyan váratlan probléma is felmerülhet, amely miatt olyan szorongóvá válhatsz, hogy éjszaka nehezebben jöhet álom a szemedre. Érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, mert pompás lehetőséget csíphetsz meg. Előfordulhat, hogy felettesed kerül lehetetlen helyzetbe, és ez a te megélhetésedre is hatást gyakorolhat.

Szűz – augusztusi horoszkóp

Olyan szomorú esemény is bekövetkezhet, amely miatt akár könny is csilloghat a szemedben. De az is lehet, hogy olyan hír juthat a fülecskédbe, amely miatt szorongóvá válhatsz, vagy amely miatt közben hálát adhatsz a sorsnak, hogy mindez a történés nem veled esett meg. Remekül tudsz kommunikálni, ezért még az eddig tabunak számító témákat is felhozhatod, megtárgyalhatod. A házasságokban, régi együttélésekben varázslatos pillanatokat élhettek át. Most kellene szavakba önteni az érzésedet, amivel a társadat elvarázsolhatod.

Mérleg – augusztusi horoszkóp

Soha nem volt talán annyira aktuális a régi mondás, mint ebben a hónapban: csak egészség legyen, a többit majd megvesszük. Nem szabad sajnálni a pénzt a betegségből való gyógyulásra, vagy azért, hogy az egészségedet megőrizd. Távol áll tőled az irigység és a rosszindulat, talán ezért is döbbenhetsz meg valakinek az irigysége, gonoszkodása miatt. Ennek hatására talán egy ismeretségnek búcsút inthetsz. A munkatársaid között van olyan, akivel annyira egy húron pendülhetsz, hogy kitaláljátok egymás gondolatát is. Valakinek nagy szüksége van arra, hogy kimondd, mennyire szereted őt.

Skorpió – augusztusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a társad hangulata hullámzó lehet. Talán nehezebben tudja kezelni a hirtelen kialakuló helyzeteket. A munkában, megélhetésben nehéz helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy az eddigi kenyérkereseted megszűnik, vagy olyan átalakulás következhet be, amellyel nem értesz egyet. De az is megeshet, hogy a főnököd kerülhet idegtépőnek bátran nevezhető helyzetbe. Ugyanakkor valaki önként tolhatja a szekeredet, és az ő hatására előnyös szituációt élvezhetsz. Ha szülő vagy, gyermekednek szüksége lehet az elismerő, szeretettel teli szavaidra.

Kutya napszemüvegben pizzás matracon hever

Fotó: Getty Images

Nyilas – augusztusi horoszkóp

Nem kedvez az idő külfölddel kapcsolatos ügyeknek, legyen szó akár pihenésről, munkáról vagy vásárlásról. Ha tanulmányokat folytatsz, abban is olyan szituáció jöhet létre, amely miatt az idegeid megfeszülhetnek. Miközben a munkában, megélhetésben olyan eredményes lehetsz, hogy hirtelen az irigyeidnek annyi lehet a száma, mint égen a csillag. Most kellene az anyagaikkal kapcsolatos megbeszéléseket is lebonyolítani, mert játszi könnyedséggel elérheted a célodat. A párkapcsolatokban a társad agytekervényei csigalassúsággal foroghatnak, ez okozhat kettőtök között gondot.

Bak – augusztusi horoszkóp

Váratlanul alakulhat ki betegség, amely átmenetileg kivonhat a forgalomból. Ha műtétre kerülne sor, ne aggódj, mert jó időben lehetsz jó kezekben. Megeshet, hogy olyan esemény következhet be, amelyre semmiféle ráhatásod nincs. Azon kívül, hogy alkalmazkodsz a kialakult helyzethez, mást nem nagyon tehetsz. Ha tanulmányokat folytatsz, olyan helyzet jöhet létre, amely miatt elégedettséget érezhetsz. Valakinek a támogatására számíthatsz, de az is lehet, hogy valakinek a hatására közelebb kerülhetsz a húsosfazékhoz.

Vízöntő – augusztusi horoszkóp

A megérzéseid talán sohasem működtek annyira jól, mint ebben a hónapban. Ezért hallgatnod kellene arra, amit az ösztönöd súg, mert elkerülheted a nagyobb bajokat, vagy előnyös helyzetet élvezhetsz. Anyagi ügyeid olyan rózsás képet mutathatnak, hogy örömödben fülig érhet a szád. A házasságokban, régi együttélésekben a társad talán nehéz helyzetbe kerülhet, ezért a kapcsolatotokban most nem lesz minden fenékig tejföl. Kedvez az idő mindenféle ingatlannal kapcsolatos ügy bonyolításának. Kivizsgálásra most kellene sort keríteni.

Halak – augusztusi horoszkóp

A házasságokban, régi együttélésekben a társaddal mindent meg tudtok beszélni. A lelked csordultig lehet szeretettel, szerelemmel, és ha ezt most szavakba tudod önteni, akkor a kapcsolatod új irányt vehet, és úszhattok a boldogságban. A munkában viszont nehéz helyzet jöhet létre. Megeshet, hogy olyan átalakulások következhetnek be, amelyekhez nem lesz könnyű alkalmazkodni. Talán valakit ki kell szolgálni, ami most kissé nehezedre eshet. Pénzügyeid alakulása miatt minden okod meglehet a jókedvre.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top