nlc.hu
Horoszkóp

Heti holdhoroszkóp és holdnaptár

Új energiaáramlatot hoz a szerdai újhold – Heti holdhoroszkóp 2023. augusztus 16–22.

Lelkesítő időszakot nyithatsz életedben, varázslatos, önerősítő energiákkal gazdagodhatsz.

A régiek figyelték és komolyan vették a Hold aktuális járását. Neked sem árt tudni, hogy melyik napon mit tanácsos tenned. Ebben segít a holdhoroszkóp. Vajon hogyan befolyásolja a Hold az életedet?

SZERDA – augusztus 16.

A Hold: ÚJHOLD
Jegy: Oroszlán

A mai újhold új kezdetet, friss, tüzes energiákat ígér, a fontos csak az, hogy hogyan használod, mire fordítod ezeket. Belevetheted magad a tervezésbe, minden jöhet, ami az alkotásról vagy értékteremtésről szól. Mindez persze azt is kívánhatja, hogy valamit lezárj, akár végérvényesen.
Érzéseid felerősödhetnek, de ezek iránti igényed is. A legjobban most az önzéstől kell tartózkodnod. Győzhetsz bármiben, csak ne sajnáld rászánni az energiáidat! Megmutathatod magad, vedd úgy, hogy kiállsz az élet színpadára és vállalod magad minden jóval-rosszal együtt. Semmi sem megváltoztathatatlan, most mindannyiunk előtt új kapuk tárulhatnak fel, csak élni kell a lehetőséggel.

CSÜTÖRTÖK – augusztus 17.

A Hold: nő
Jegy: Oroszlán, 01:15-től Szűz

Ma gondosan, pontosan utánajárhatsz minden jövőre irányuló tervednek. Ez már ne megfoghatatlan álmodozás legyen, inkább precízen, lépésről lépésre érdemes megtervezned a tennivalók listáját. Úgy érzed, nincs kellő önbizalmad mindehhez? Légy erős, tarts ki és minél előbb törj ki a negatív érzések hálójából.

Holdat fürkésző sátrazók

Fotó: Getty Images

PÉNTEK – augusztus 18.

A Hold: nő
Jegy: Szűz

Annak adj energiát és figyelmet, amit éltetni, növeszteni szeretnél életedben. Lehet ez akár valamilyen kicsi, mindennapi dolog is. Kerüld a nehéz, laktató, hizlaló ételeket, mert most könnyebben szaladhatnak fel a kilók, különösen, ha még nyári lazulós, pihenős heti aktivitásodhoz.

SZOMBAT – augusztus 19.

A Hold: nő
Jegy: Szűz, 13:53-tól Mérleg

Múlt és jövő, egyéni és társasági lét, aktivitás és pihenés egyensúlyát kéne keresned, most nagyobb eséllyel lehetne megújulni ebben. Merd felrúgni az eddigi szokásaidat és próbálj ki valami mást. Lehet, hogy nem fog működni, de akkor megint kísérletezhetsz. Kitartással és kreativitással megválthatod a világot – és kicsit magadat.

VASÁRNAP – augusztus 20.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg

Ápold kapcsolataidat, legyen szó a családról vagy a társasági életedről. Ne sajnáld ezt a napot erre szánni. Kérdezősködj, érdeklődj és add figyelmedet és mosolyodat másoknak. Ma biztosan találsz magadnak kulturális, népművészeti programot, de ha lehet, ne egyedül látogass el ezekre.

HÉTFŐ – augusztus 21.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg

Ha a hétvégén kinn is voltál a szabadban, de módodban áll, még ma is menj ki, sétálj, szellőztesd ki a fejed. Az ágyneműt, szőnyegeket sem árt egy kicsit kitenni. Levegőztesd át emberi kapcsolataidat is, ha feszültség adódik, minél hamarabb tisztázd a dolgokat.

KEDD – augusztus 22.

A Hold: nő
Jegy: Mérleg, 01:21-től Skorpió

Érzelmeid ma újult erővel törhetnek elő, sőt arra is számíthatsz, hogy a nap során még jobban eluralkodhatnak rajtad. Ezért különösen fontos, hogy rangsorold őket, sőt, csak annak adj teret, ami erre érdemes. Némi akaratosságot, makacsságot tapasztalhatsz magad körül, de légy erős akár magadban is felfedezni… A lényeg, hogy ne gerjeszd, mert sokszorosára nőhet.

Ez is érdekelhet Csillagjegyek és a figyelmesség Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top