nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek nagyon figyelmesek

Ezek a csillagjegyek nagyon figyelmesek

Csillagjegyek, akiknél az udvariasság alap.

Mérleg

A Mérlegek általában szimpatikus emberek, ennek pedig az egyik oka az udvariasságuk. Őszintén odafigyelnek másokra és ügyelnek arra, hogy soha, senkit ne hozzanak kellemetlen helyzetbe, illetve a konfliktusokat is igyekeznek kerülni vagy elsimítani. Tisztában vannak vele, hogy a saját, jól felfogott érdekük is legfőképpen az, hogy a dolgok lehetőleg egyensúlyban legyenek, ehhez pedig gyakran az előzékenységen és a kedvességen keresztül vezet az út. 

Csillagjegyek és a figyelmesség

Fotó: Getty Images

Szűz

A Szűz jegy szülöttei pontosan ismerik az illemszabályokat és szigorúan be is tartják azokat. Számukra a tisztelet az egyik legmeghatározóbb érték. Udvarias, tiszteletteljes viselkedésüket azonban sokan félreértelmezik és ridegnek, távolságtartónak titulálják őket emiatt. Tény persze, hogy nem a legközvetlenebbek, azonban ennek is jócskán van előnye, hiszen nem ártják bele magukat kéretlenül olyasmikbe, amikhez semmi közük, a pletykálkodás pedig a lehető legtávolabb áll tőlük.

Rák

A Rákok kimondottan szeretnek mások kedvére tenni, ennek pedig egyik alapvető eszköze az udvariasság, mely számukra gördülékenyebbé teszi az életet. Lételemük a gondoskodás és rendkívül érzékenyek más emberek szükségleteire, melyeket az esetek többségében kérés nélkül is igyekeznek kielégíteni. Sohasem a saját érdekeiket, vágyaikat helyezik előtérbe, számukra ugyanis a legnagyobb örömet az adja, ha másokat elégedettnek, boldognak látnak, különösen, ha ennek az állapotnak az eléréséhez maguk is hozzájárulhattak. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top