nlc.hu
Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek figyelnek rád

Ezek a csillagjegyek extrán figyelnek rád

Igazán, őszintén, minden helyzetben figyelnek a másik emberre!

Mérleg

A Mérlegek nagyon jó barátok: kiegyensúlyozottak, intelligensek és figyelmesek. Nem csupán udvariasságból vagy együttérzésből figyelnek, hanem valóban érdekli őket mi történik a barátjukkal, szerettükkel, mi zajlik benne. A rosszban ugyanúgy készek osztozni, mint a jóban. A látszat kapcsolatokat, látszat érzelmeket képtelenek elviselni. Rájuk tényleg lehet támaszkodni.

Csillagjegyek, akik nagyon megértőek

(Fotó: Getty Images)

Skorpió

A Skorpiók jellemző tulajdonsága a távolságtartás és a nagyfokú bizalmatlanság, azonban azokat, akiket végül a bizalmukba fogadnak, azt végtelen figyelemmel halmozzák el. A hozzájuk közel álló emberek érzéseit nagyon a szívükre veszik, osztoznak örömben és bánatban is. Mindig azon agyalnak, hogy tudnának segíteni. Sokszor sokkal intenzívebben bevonódnak bizonyos helyzetekbe, mint az szükséges  lenne. 

Szűz

A Szüzek nagyon megfigyelők, mindemellett köztudottan maximalisták, a felületesség pedig az emberi kapcsolataikban is távol áll tőlük. Nagyon is odafigyelnek másokra, sőt, igazából előlük, még ha akarod, bizony akkor sem tudod elrejteni az érzelmeidet, amikor nagyon szeretnéd. Nincs előttük titok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top