nlc.hu
Horoszkóp

Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Újító erőkre számíthatunk? – Heti angyalhoroszkóp 2023. augusztus 15–21.

Az angyalok biztosítanak róla, hogy bármikor kaphatsz új lehetőséget és változtathatsz életeden, veled a nyár ereje.

Az angyalok szerint az Oroszlán tüzes erejét bölcsen használhatod fel. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy gondold át, mitől éreznéd jól magad igazán. Itt az ideje, hogy felszabadítsd magad a hétköznapi nyüzsgés alól. Ha kockázatot vállalsz, az felpezsdíthet, ugyanakkor ne feledkezz meg róla, hogy le is merítheti energiatartalékaidat.

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy régi kapuk zárulhatnak mögötted, ugyanakkor új kapuk nyílhatnak ki. Izgalmas fordulattal akár változás is jöhet. Nézd meg, hogy ez mennyiben befolyásolja ősztől a mindennapjaidat, lehet, hogy érdemes lesz jobban felkészülnöd rá. 

Fehér ruhás nő tárt karokkal áll a vízparton

Fotó: Getty Images

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy sok új beszélgetés kezdődhet, de a legfontosabb, hogy mindegyikben meglásd az igazi értelmet. Fennállhat a félreértés veszélye, de intelligenciád kisegít a bajból. Csak az a fontos, hogy légy őszinte magadhoz.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran bízz magadban és saját erődben. Tisztázd magaddal, hogy melyek a biztos forrásaid, melyekből minden körülmények között meríthetsz. Bármi lehetséges számodra, oldozd fel magad a gúzs alól.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy extra kezdet várhat rád, amelyben különleges képességeid, erőid ébredhetnek fel. Érdemes tisztáznod önmagadhoz való viszonyodat és akár tiszta lappal indítani a dolgokat.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy lehet, hogy most módod lehet egy kis elvonulásra, de legalábbis némi befelé fordulásra. Nem kell remetének lenned, de pihentető lesz számodra, ha nyugodtan végiggondolhatod a jövőt a múlt fényében.

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy bátran értékeld át jelenedet, módszereidet, akár még céljaidat is. Engedd meg magadnak a változást. Valószínűleg nem lesz sima, de ha elég időt adsz magadnak, megvalósíthatod vágyaidat.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy néha követheted látomásszerű fantáziaképedet, bármily lehetetlennek is tűnik az. Új korszak indulhat az évben, ebbe sok minden beleférhet. Add meg magadnak az esélyt, de ne keress ott kapcsolatot, ahol igazából nincs.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy tüzes energiád most új, frissítő ösztönzést kaphat, hogy még jobban lángoljon. Ennek ellenére ésszel dönts, lehet, hogy látszólag lassabb lépésekkel hosszú távon mégiscsak tovább jutsz. Bátran kísérletezz, nem kell azonnal döntened.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy ne állj ellen a változásnak, nem kell örök életre szóló fogadalmat tenned, de lehet, hogy jól jön egy kis kockázatvállalás. Egy esetleges veszteség fájdalmas lehet, de új lehetőségnek nyithatja ki a kapukat.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy meglepetés várhat, de ha kellő rutinnal kezeled, akkor döccenőktől mentesen meg tudod majd oldani. Ez ráadásul új perspektívát is nyithat meg előtted. A nyár ereje még veled van.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy a nyár esélyt adhat olyan életmódváltásra, amely hosszú távon az egészségedet szolgálja. Nem feltétlen kell drasztikus dolgokban gondolkodnod, egy apróbb módosítás is sokat számíthat. Te is megérdemled a kellő türelmet…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top