nlc.hu
Horoszkóp

Változást hogy az augusztusi Kék Hold

Változást hoz az augusztusi Kék Hold

Már a második teliholdat fogjuk látni augusztus utolsó napján, ez most az úgynevezett Kék Hold lesz.

Mi köze mindennek hozzád a Kék Holdnak? Némi változást egészen biztosan hoz magával. Olyan helyeken találhatod magad, ahol még soha nem jártál korábban. Ne aggódj, ha eleinte teljesen elveszel, mert ez csak az utazás része, szépen lassan újra önmagad leszel. Ismerkedj, nyiss az új felé, de persze csak annyira, amennyire jól esik. Hagyd magad egy kicsit sodródni az árral, nincs azzal semmi baj, ha utána megtalálod újra a kontrollt. Néha érdemes egy kicsit kijjebb tolni a határokat, nem várt pozitívumok érhetnek közben.

Akikre kifejezetten hatni fog a Kék Hold:

Skorpió

A augusztusi Kék Hold a titokzatos tizenkettedik házadat aktiválja: ehhez kapcsolódnak a lezárások, az álmok, és minden, ami a színfalak mögött történik. Végre megbocsáthatsz annak, aki miatt már jó ideje bánkódsz. Skorpió jegyűként számodra ez most a visszavonulás időszaka, amit fontos figyelembe venned. Emellett az is lehet, hogy van olyan szokásod, ami már nem a javadat szolgálja, a telihold erre is rávilágít.

Kék Hold augusztus

Fotó: Getty Images

Rák

A telihold a negyedik házad táját rázza fel, amely az otthon, a család és a lélek megalapozása. Meglehet, most hirtelen ráébredsz, hogy nem megfelelő a munka–magánélet egyensúlya az életedben. Ha nem érzékelsz ilyesmit, az is lehetséges, hogy egy, a családodban élő, erős női alak foglalja le a gondolataidat, hiszen a Hold az Anya szimbóluma is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top