Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nagyon megszenvedi a pénteki teliholdat

Április 19-én, nagypénteken a telihold ismét a Mérlegben ragyog fel az égen. A Kos havában már másodszor. Ezt a három csillagjegyet különösen megviselheti, de szerencsére végül minden jóra fordul... Te is köztük vagy? Még fontosabb, hogy figyelj a horoszkóp javaslataira.

Rák: Otthon van szükséged egyensúlyra

telihold kék hold nagypéntek rák horoszkóp csillagjegyekA telihold a negyedik házad táját rázza fel, amely az otthon, a család és a lélek megalapozása. Igazság szerint a telihold is jobban hat rád, mint másokra, hiszen Rák jegyűként a Hold az uralkodó bolygód is. Meglehet, most hirtelen ráébredsz, hogy nem megfelelő a munka–magánélet egyensúlya az életedben. Ha nem érzékelsz ilyesmit, az is lehetséges, hogy egy, a családodban élő, erős női alak foglalja le a gondolataidat, hiszen a Hold az Anya szimbóluma is.

telihold kék hold nagypéntek horoszkóp csillagjegyek

Ezek a csillagjegyek nagyon erősen megérzik a pénteki teliholdat (iStock)

Skorpió: Magadban kell megtalálnod a lezárást

telihold kék hold nagypéntek skorpió horoszkóp csillagjegyekAz áprilisi telihold a titokzatos tizenkettedik házadat aktiválja: ehhez kapcsolódnak a lezárások, az álmok, és minden, ami a színfalak mögött történik. Végre megbocsáthatsz annak, aki miatt már jó ideje bánkódsz. Skorpió jegyűként számodra ez most a visszavonulás időszaka, amit fontos figyelembe venned. Emellett az is lehet, hogy van olyan szokásod, ami már nem a javadat szolgálja, a telihold erre is rávilágít. Akármi is legyen, ne engedd, hogy maga alá gyűrjön téged – pláne így közvetlenül húsvét előtt.

Halak: Itt az ideje az érzelmi nagytakarításnak a kapcsolatodban

telihold kék hold nagypéntek halak horoszkóp csillagjegyekKülönleges telihold ez a mostani, hiszen a Kos jelében már a második, amely ismételten a nyolcadik házadat érinti – ez a szexualitásért és az átváltozásért felelős. Ebből kiindulva érdemes önmagadban nézned: Halak jegyűként vajon valóban önazonos vagy az intim kapcsolatodban? Van olyasmi, amit félsz beismerni? Az anyagi bizonytalansággal kapcsolatos problémák szintén előfordulhatnak ebben az időszakban, de érzelmi szempontból egyfajta újjászületésre számíthatsz. Mindeközben ne felejts el őszintének lenni – magaddal és a partnereddel egyaránt!

(via Elite Daily) horoszkóp ikonok: iStock

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top