Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy nagyszerű hétre számíthat

Meglehetősen mozgalmas hetet jeleznek a bolygók. Ám ezekre a csillagjegyekre inkább pozitív fényszögeket vetnek, így ők a lehető legszerencsésebben lépnek túl még a nehézségeken is. Vajon te is a hét nyertesei közé tartozol? A horoszkópból megtudhatod.

November második hetében a Merkúr bolygó még mindig retrográd, azaz hátráló mozgást végez, tovább bonyolítva ezzel a kommunikációt. Kedden a telihold borzolja a kedélyeket, míg a Merkúr-Hold, majd csütörtökön a Vénusz-Hold, pénteken pedig a Jupiter-Hold szembenállás nehezíti a csillagjegyek életét. A Nap a Skorpió jelében haladva érzelmileg intenzív időszakot jelez mindenkinek. A következő három csillagjegy a nehézségek ellenére is szerencsésnek érezheti magát, mert számukra a bolygók továbbra is tálcán kínálják a lehetőségeket. Ha ezekben a jegyekben születtél, vagy az aszcendensed áll valamelyikben, a horoszkóp szerint nagyszerű hétre számíthatsz.

A Rák kreatív ötletekkel lesz tele héten

Kedves Rák! Ezen a héten is csúcsformában érezheted magadat. Most könnyedén kibontakoztathatod a benned lévő kreativitást, az életörömet, de engedhetsz a romantikus pillanatoknak is. Ha korábban elnyomtad volna magadban a tehetséget, ezentúl biztosan nem teszed, mert rájössz, milyen csodás lehetőségek rejlenek még benned. Engedd meg magadnak a lehető legjobbat, megérdemled végre, hogy a szívedre hallgass, és azt tedd, amire igazán vágysz. Ez a hét pontosan erre alkalmas. Nyílj meg a világnak, mutasd meg magadat, és éld meg mindazt, amit a szívedben érzel.

Ezek a csillagjegyek nagyszerű hétre számíthatnak (iStock)

A Skorpió hihetetlenül eltökélt a héten

Kedves Skorpió! Ez még mindig a te időszakod, ezért továbbra is érdemes élned a lehetőségekkel. Egyre intenzívebben érezheted a céljaidat, az életed értelmére bukkanhatsz rá most. Épp ideje, hogy megéld a valódi önmagadat, hogy álarc nélkül lehess az, aki vagy. Ébredezik is benned a vágy minderre, ezért nehogy elfojts magadban. Erős és bátor vagy, ha befelé figyelsz, pontosan tudni fogod, mi mindenre rendeltettél, és mire vagy képes. Egyre közelebb már a cél, a megvalósulás, legyél még kitartó, és beérnek a gyümölcsök, learathatod hamarosan a sikert. Megérdemled a legjobbat, a legtöbbet, nem kellene most kevesebbel beérned…

A Halak kilátásai egyre fényesebbek a héten

Kedves Halak! Egészen új távlatok nyílnak meg előtted a héten. Most csak és kizárólag rajtad múlik, hogyan élsz a lehetőségeiddel. Mielőtt továbbhaladnál a sorsod útján, érdemes visszalépned egyet, és picit kívülről is szemlélni az eseményeket. A Skorpió havában könnyedén túlléphetsz az akadályokon. Ha az egyhangúság csapdájában érezted volna magadat, most megtalálod végre a kiutat. A lehetőségek valójában ott lebegnek a szemed előtt, csak észre kell venned azokat. Legyél most kicsit spontán és könnyed, és magad is meglepődsz, mennyire színes körülötted a világ.

(via elite daily)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top