nlc.hu
Horoszkóp
3 csillagjegy, akik nagyon különcök

3 csillagjegy, akik nagyon különcök

Ők azok a csillagjegyek, akiket csak csodabogarakként emlegetnek a többiek.

Skorpió

A Skorpió valójában saját maga tesz érte, hogy mindenki furcsának nézze, sőt akár tartsanak is tőle. Mivel állandóan titkolózik, környezetének rengeteg teret ad a találgatásra. Pedig az, hogy nem oszt meg magáról mindent, még egyáltalán nem jelenti, hogy sötét titkokat rejtegetne, egyszerűen ő ilyen.

Csillagjegyek, akik nagyon különcök

Fotó: Getty Images

Bak

A Bak nem az a típus, aki csak azért nevet egy viccen, mert mindenki más is. Ő bevállalja, hogy különcnek nézzék, amiért akkor is komoly marad, amikor mindenki más hangosan nevet. Utálja a felszínes beszélgetéseket, ezért inkább kimarad az ilyenekből. Sokszor úgy tűnik, mintha megközelíthetetlen lenne, pedig egyáltalán nem az, csak picit másképp gondolkodik mint a nagy átlag.

Halak

A Halak ideje nagy részét a saját kis univerzumában tölti – ezért nem csoda, ha sokan nem értik, sőt egyenesen furcsának találják a viselkedését. Hiperérzékenysége miatt sok helyzetben egyszerűen nem tud megfelelően reagálni, ami miatt sokszor érdekesen néznek rá. Ha adsz esélyt arra, hogy megismerd közelebbről ezt a csillagjegyet, nem fogod csodabogárnak látni, hanem egy érzékeny, világra nyitott, jó fej személynek. Próbáld ki!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top