nlc.hu
Horoszkóp

Csillagjegyek, akik remekül kezelik a feszültséget

Csillagjegyek, akik remekül kezelik a feszültséget

Nem képes mindenki egyformán jól kezelni a mindennapok nehézségeit. Ők éppen azok a csillagjegyek, akik remekül kezelik a feszültséget.

Vízöntő

A legfeszültebb helyzetben is tudja, hogyan kell kizárni a problémát. Igyekszik kívülállóként vizsgálni, hogy mi is történik valójában, higgadtan, tiszta fejjel keres megoldást, ami megszünteti a feszültséget. Igazi újító és problémamegoldó, akinek nem jelent gondot vezetőként sem, hogy összehozza az emberek igényeit a lehetőségekkel.

Stresszkezelés és a csillagjegyek

Fotó: Getty Images

Bak

Bölcs, türelmes és nem lép olyat, amitől patthelyzetben rosszabb lesz. Átlátja, hogy mire van hatása egy adott helyzetben, és irányítása alá veszi azokat. Tisztában van vele, hogy idő- és energiapazarlás az irányíthatatlan dolgokkal próbálkozni. Így logikusan és higgadtan cselekszik. Sokan példát vehetnének a Bak feszültségkezelési technikájától.

Ikrek

Olyan dolgokat is észrevesz, amit mások nem képesek meglátni. Stresszhelyzetben minden apró részletet figyelembe vesz, és több lépéssel előre gondolkodik. Nem a gyors megoldások híve, nagyon jól gondolkodik hosszú távra, így nem stresszel pillanatnyi helyzeten. Ha baj van, akkor érdemes kikérni a tanácsukat, mert az Ikrekkel biztosan sokkal gördülékenyebben oldódnak meg a dolgok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top